Kauniečio iškyla gamtoje subjuro: dekit pragare | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečio iškyla gamtoje subjuro: dekit pragare

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.
Dalintis:

Sekmadienio pavakarę vienas kaunietis socialiniame tinkle pasidalijo liūdnu miško vaizdeliu – proskynoje suversta krūva automobilių detalių. Pasak gyventojų, už tokių atliekų tinkamą utilizavimą reikia mokėti, tad savo piniginę labiau nei planetą tausojantys piliečiai teršia nesismulkindami.

„Dekit pragare, kas taip mišką šiukšlina, atmatos. Prie to paties, gal kas žinote, kam pranešti apie tokias radybas?“ – apie 18 val. keletą vaizdingų žodžių šiukšlintojams skyrė kaunietis, sužinojęs, kad šiukšlyno koordinates reikia perduoti Aplinkos apsaugos departamentui.

„Nesuprantu tokių žmonių, šitaip toli vežt, rizikuot, kai viską nemokamai ir legaliai priima… – stebėjosi vienas komentatorius, tuoj pat buvęs paprotintas. – Kol nepriiminės auto detalių, taip ir bus. Visiškai neišspręsta problema, pats ne kartą susidūręs ir vargstu kol viską utilizuoju.“

„Žino, kiek kainuoja priduot mašinų liekanas, užtat šiukšlina kur papuola. Aš dirbu „Kauno švaroj“ ir renku stambiagabarites atliekas iš gyventojų. Tai niekada neimu automobilių detalių ir paaiškinu visiems, kur priduot“, – pasisakė vyras.

36
66
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.