Skaitytojas įsiutęs: ar turi teisę „Bolt“ taip elgtis? | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Skaitytojas įsiutęs: ar turi teisę „Bolt“ taip elgtis?

Asociatyvi / Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ skaitytoją sekmadienį nemaloniai nustebino mieste vis labiau plintančios netaršios transporto priemonės. Kauniečiui užkliuvo Šiaurės prospekte palikti elektriniai paspirtukai – žmogus sako, su ratuotais eismo dalyviai pėstieji čia neišsitenka.

„Kas vyksta Kaune, Šiaurės prospekte? Čia nėra dviračių takų, bet „Bolt“ paspirtukai stovi kas 500 m. Praeitą vasarą čia partrenkė žmogų, su rimtu šlaunikaulio lūžiu, o dabar stovi paspirtukas.

Čia ir taip neįmanoma vaikščioti dėl paspirtukų ir dviračių, o dabar jau ir „Bolto“ paspirtukai stovi! Ar turi teisę „Boltas“ palikti savo paspirtukus, kur nėra dviračių takų?“ – svarstė skaitytojas.

Maždaug prieš metus Šiaurės prospekte išties įvyko skaudus garbaus amžiaus vyro ir paspirtukininko susidūrimas, tačiau portalas negali patvirtinti, kad kalbama apie tą patį incidentą.

Tuo metu politikai nori griežtinti paspirtukininkų dalyvavimo eisme taisykles, daugiau apie siūlomus pakeitimus skaitykite čia.

93
111
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.