Įspėja norinčius papramogauti: nuo nelaimės tik akimirka | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Įspėja norinčius papramogauti: nuo nelaimės tik akimirka

/ Skaitytojo Deivido nuotr.
Dalintis:

Šiltu oru norėję pasidžiaugti kauniečiai vos nepateko į nemalonią situaciją, atvykę į Kauno „Žalgirio“ arenos prieigas nusprendė su vaikais pažaisti ten įsikūrusiame pramogų parke, tačiau kol bandė įsigyti bilietus, vienas iš batutų nuo vėjo pakilo ir nuskrido. Laimei, įvykio metu niekas nenukentėjo.

„Nuo nelaimės tik akimirka. Atėjom su vaiku, vaikas aišku ant batuto užsimanė. Kol Žiūrėjom kur ir kaip bilietą nusipirkti… batutas pakilo ir nuskrido apie 10 metrų ir trenkėsi į vagonėlį. Viskas vyko sekmadienį, apie 15.30 val. „Žalgirio“ arenos kieme“, – nemalonią situaciją nupasakojo Deividas.

61
5
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.