Išmaldos prašančia galimai netikra senole susidomėjo policijos pareigūnai | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Išmaldos prašančia galimai netikra senole susidomėjo policijos pareigūnai

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ redakcijai paskelbus apie moterį, kuri galimai apsimeta sergančia senole ir prašo išmaldos Kauno centre, skaitytojai ir toliau dalinasi informacija apie išmaldos prašytoją. Pirmadienį į portalą kreipėsi dar vienas kaunietis, kuris papasakojo apie policijos pareigūnų ir moters susitikimą. O antradienį kitas skaitytojas moterį pastebėjo prekybos centre „Savas“. 

„Ji ir vėl klūpi prie fontano Laisvės alėjoje. Pareigūnai jau iškviesti, turėtų ją išvežti“, – pirmadienį rašė kaunietis.

Atvažiavus pareigūnams, skaitytojas pranešė, kaip veiksmas vyko toliau.

„Policija paragino ją išeit. Sakė negali jos išvežti, nes neturi tam pagrindo, gali tik išprašyti iš vietos. Moteris pamatė policiją ir nuėjo ant suoliuko ramiai pasėdėti.

Tiesiog, manau, reikėtų žmones informuoti labiau, kad nepasimautų ant jos. Nes kol laukiau valandą policijos, labai daug vyresnio amžiaus žmonių davė pinigų jai, bet ėjęs jaunimas pro šalį atpažino ją iš straipsnio ir girdėjosi, kaip kalbėjo „va čia ta pati iš straipsnio“, – apie esamą situaciją rašė skaitytojas.

Apie moterį-senolę „Kas vyksta Kaune“ redakcijai pakomentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė.

„Kovo 21 d. 11.13 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Laisvės alėjoje, prie fontano moteris prašo išmaldos. Nuvykus pareigūnams buvo pastebėta minima moteris, kurios paprašius pasišalinti ir neprašyti išmaldos, pastaroji taip ir padarė. Pareiškimų ar pretenzijų gauta nebuvo“, – nurodė O. Vaitkevičienė.

„Žmonių naivumui nėra ribų… Drebanti „senutė” sėdi šalia įėjimo ir apgaulės būdu per valandą surenka daugiau, nei mes kartu uždirbame! Kaunas, PC „Savas“, – antradienį pranešė kitas kaunietis.

„Kas vyksta Kaune“ primena, jog kovo 17 dieną kauniečiai, pastebėję senolę, kuri kėlė įtarimų, kurį laiką ją pasekė ir, pasirodo, moteris puikiai vaikšto be lazdos bei turi „Ford“ automobilį. Skaitytojų teigimu, tai apie 40 metų moteris.

65
34
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.