Įspėja saugotis įtartinos moters Kauno centre: apsimeta senole ir prašo išmaldos (dar papildyta) | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Įspėja saugotis įtartinos moters Kauno centre: apsimeta senole ir prašo išmaldos (dar papildyta)

Skaitytojo nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas
Dalintis:

Jei esate linkę paaukoti kelis eurus išmaldos prašytojams, sukluskite – „Kas vyksta Kaune” skaitytojas įspėja, kad Kauno centre galimai sergančia senole apsimetusi moteris bando pasinaudoti žmonių gerumu.

„Noriu pranešti apie aferistę. Ji tupi Laisvės alėjoje skara užsidengusi veidą, dėvi kaukę, kad tik veidas nesimatytų. Apsimeta sergančia močiute, o yra apie 40 metų amžiaus, sveika aferistė. Patys sekėme ją einančią už Laisvės alėjos. Tai ir lazdutės jau nebereikėjo, ir kuprelė dingo. Priėjus paklausti, siuntė mus na.. O pasekus toliau, „Žalgirio“ arenoje stovėjo jos „Ford“ automobilis apie 5-7 metų senumo“, – perspėjimu dalijosi kaunietis.

Anot vyro, aferistė ketvirtadienio popietę buvo pastebėta Karaliaus Mindaugo prospekte, šalia „Circle K“ degalinės. „Ji klupi prie pat fontano visada”, – pridūrė jis.

Papildyta kovo 18 dieną 16.44 val.

Į paskelbtą informaciją apie galimai senole apsimetančią moterį sureagavo dar viena skaitytoja. Kaunietės teigimu, tai neva sukčiaujanti romų tautybės moteris, į Kauną atvykstanti, kuomet mieste vyksta šventės ar didesni susibūrimai.

„Ta moteris bent 3 kartus per metus atvažiuoja į Kauną, gyvena miesto centre „Airbnb” arba greta esančiame viešbutyje „Hof”. Ypač mėgsta atvykti, kai Kaune vyksta didesnio masto šventės, tokios kaip Kaziukas, miesto šventė ar festivaliai. Anksčiau kartu turėdavo ir vaikiną, kuris Laisvės alėjoje sėdėdavo su ramentais, o į kiemą grįždavo su ramentais po pažastimis. Atvažiuoja su senaus automobiliais, išvažiuoja su naujais. Ir visada po savęs palieka milžiniškas krūvas šiukšlių”, – pasakojo kaunietė.

Papildyta kovo 19 dieną 17.44 val.

Šeštadienio pavakarę į portalą kreipėsi dar vienas kaunietis, šį kartą apgavikę pastebėjęs šalia „Akropolio“. Pasak jo, atpažinti šią moterį padėjo realybės neatitinkančios detalės.

„Pradžioj pasirodė, kad ta pati. Turėjau įtarimų. Parodžius jai straipsnyje esančią nuotrauką pati nesidrovėdama prisipažino ir iš kart atsakė, kad ji. Kai pakėlė galvą, paprašė rusiškai kalbėti. Pamačiau jos veidą ir jai net 40 metų nėra. Ir iš kūno sudėjimo matosi, ir kad veidas be raukšlių. Policijos pareigūnai greitu metu turėtų atvažiuoti“, – pranešė vyras.

Tiesa, atvažiavus pareigūnams moters jie nerado.

115
25
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.