Nemune vandens motociklininkai praktiškai išbandė savo gabumus, bet teoriją dar reikės pasikartoti | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Nemune vandens motociklininkai praktiškai išbandė savo gabumus, bet teoriją dar reikės pasikartoti

Dalintis:

Šylant orams, gyventojai vis daugiau laiko yra linkę praleisti lauke, prie vandens. Bet išsilaisvinus iš žiemos pančių, verta prisiminti ir kelias svarbias taisykles saugiam polisui gamtoje. Vieną iš jų tikrai turės pasikartoti šie Nemune užfiksuoti vandens motociklų entuziastai.

„Iškilo klausimas, ar galima šitaip Nemune plaukioti vandens motociklais? Likau nustebusi, kodėl, priplaukus dviem vandens motociklų vairuotojams prie pat Kauno HE, niekas net nesureagavo?“, – stebėjosi skaitytoja.

Primename, jog anot Aplinkos apsaugos departamento, plaukioti vandens motociklais šalies upėse yra draudžiama. Nepaisantiems šios taisyklės gali grėsti šimtus eurų siekiančios baudos.

37
83
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.