Šilainiuose pradingęs mikroautobusas pastebėtas Dainavoje: prie vairo – policijai žinomas jaunas vyras – Kas vyksta Kaune

Šilainiuose pradingęs mikroautobusas pastebėtas Dainavoje: prie vairo – policijai žinomas jaunas vyras

Sulaikymas Pramonės pr. / Skaitytojo nuotr.

Sekmadienio vakarą Pramonės prospekte sulaikytas mikroautobuso vagyste įtariamas jaunas vyras.

„Čia kažkas įdomaus dabar vyksta“, – sekmadienį apie 21.53 val. nuotraukomis iš Pramonės pr. dalijosi skaitytojas.

Kaip pirmadienį naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) atstovai, kaunietis sekmadienio vakarą užfiksavo vagyste įtariamo vyro sulaikymą.

„Birželio 15 d. 06.00 val. Kaune, Rasytės gatvėje, pastebėta, jog pavogtas automobilis „Ford Transit“. Padaryta turtinė žala apie 5000 eurų. Birželio 16 d. apie 21.00 val. Kaune, Pramonės pr., policijos pareigūnai pastebėjo baltos spalvos automobilį „Ford Transit“, kurio valstybinio numerio ženklas buvo įtartinai pritvirtintas.

Kilus įtarimams, automobilio vairuotojas buvo sustabdytas. Paaiškėjo, jog automobilis yra vogtas. Automobilį vairavo policijai žinomas vyras (gim. 2004 m.), maža to, vyras neturėjo teisės vairuoti transporto priemonę. Dėl šio įvykio vyras buvo sulaikytas“, – teigiama Kauno apskr. VPK komentare.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA