Kauniečiai atsimušė į sieną: uždaryta dar viena gatvė? – Kas vyksta Kaune

Kauniečiai atsimušė į sieną: uždaryta dar viena gatvė?

Skaitytojo nuotr.

Savaitgalį kauniečius vairuotojus pasitiko dar vienas netikėtumas – norėję pravažiuoti Tyrlaukio gatve to padaryti jie negalėjo. Apie tai, kad gatvė bus uždaryta, pasak portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų, pranešta nebuvo.

„Kauno miesto savivaldybė uždarė remontams dar vieną kelią iš Giraitės. Uždarius Brazdžionio g. dar galima buvo Tyrlaukio g. iš Giraitės važiuoti link parduotuvės „Depo“ ir A5 kelio, tačiau dabar ir šis kelias uždarytas ir išraustas.

Tai nebuvo iškomunikuota, o važiuojant nuo Giraitės pusės nėra ispėjamųjų ženklų iki tol, kol atsimuši į plytą. Aklinai uždaryta ties sankryža su Brazdžionio g.“, – rašė skaitytoja.

Trečiadienį Kauno savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis portalui teigė, kad eismas Tyrlaukio gatvėje buvo apribotas laikinai.

„Siekiant kuo greičiau užbaigti B. Brazdžionio gatvės remontą, savaitgalį dėl „Kauno vandenų“ atliktų reikalingų darbų buvo laikinai apribotas eismas Tyrlaukio gatvėje. Gyventojų atsiprašome už laikinus nepatogumus“, – komentavo A. Pakalniškis.

Pasak jo, darbai užtruko ilgiau nei planuota, tačiau po savaitgalio eismas čia vyksta įprasta tvarka.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA