Dėl gaisro Kauno rajone „Ekonovus“ pradėjo vidinį tyrimą (foto) | Kas vyksta Kaune

Dėl gaisro Kauno rajone „Ekonovus“ pradėjo vidinį tyrimą (foto)

/ R. Vilkelio nuotr.

Pirmadienį paryčiais Kauno rajone, UAB „Ekonovus“ teritorijoje, buvo kilęs gaisras – atvira liepsna degė šiukšlės. Skelbiama, kad dėl įvykio įmonė „Ekonovus“ pradėjo savo vidinį tyrimą.

Kaip jau skelbėme anksčiau, 05.36 val. buvo gautas pranešimas apie tai, kad Kauno rajone, Domeikavos seniūnijoje, Šakių kaime, Vandžiogalos plente, UAB „Ekonovus“ teritorijoje dega šiukšlės.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Kauno miesto ir Kauno rajono priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį taip pat buvo perduota ir Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Atvykus ugniagesiams, UAB „Econovus“ teritorijoje atvira liepsna degė šiukšlės. 05.55 val. papildomai išsiųstos autokopėčios. 06.02 val. paskelbtas 3 PIN.

Kaip informavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos vyresnioji specialistė, atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė, 100 m² plote, degė apie 1000 m³ šiukšlės (židinys apie 70 m²). Buvo naudojama įmonės sunkioji technika šiukšlėms išstumdyti.

„Įvykio metu žmonės nenukentėjo, apdegė tik paviršinis atliekų sluoksnis. Gaisro priežastys šiuo metu tiriamos, bendradarbiaujame su įvykį tiriančiomis institucijomis. Esame dėkingi už itin greitą priešgaisrinės apsaugos pareigūnų reakciją. Gaisras buvo greitai lokalizuotas ir užgesintas“, – rašoma bendrovės Eltai perduotame vadovo komentare.

Dėl įvykio įmonė pradėjo ir savo vidinį tyrimą. Oro taršos lygis stebimas. Pažymima, kad paslaugų tiekimas dėl šio incidento nesutriks.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA