Nepatikėsite: tokių gerų orų šiais metais dar neprognozavo | Kas vyksta Kaune

Nepatikėsite: tokių gerų orų šiais metais dar neprognozavo Prieš Velykas laukia atšilimas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Artėjanti didžiausia pavasario šventė – šv. Velykos – panašu, kad atsineš ir tikrą, pavasarišką šilumą.

Prognozuojama, kad jau nuo savaitės vidurio termometrų stulpeliai pradės kilti aukštyn. Trečiadienį, kovo 27-ąją, šils iki 13 laipsnių, tačiau bus debesuota. Debesuota su pragiedruliais bus ir ketvirtadienį, šiluma sieks 17 laipsnių, o Didįjį penktadienį – kovo 29-ąją – bus debesuota ir šils iki 14 laipsnių Celsijaus.

Maloniausi orai kauniečių laukia šventinį savaitgalį.

Šeštadienio dieną prognozuojama oro temperatūra – net 20 laipsnių, o naktį šiluma laikysis – termometrai rodys 15 laipsnių šilumos.

Velykinį sekmadienį oras bus itin pavasariškas ir šventinis – 22 laipsniai šilumos dieną ir 17 laipsnių naktį. Velykų dieną turėtų būti pragiedrulių, tad tikėtina, jog bus galima pasimėgauti ir saulėtu oru.

Pirmadienį – antrąją Velykų dieną – atėjęs balandis turėtų parodyti, jog tikras pavasaris jau čia. Temperatūra dieną sieks 23 laipsnius, o naktį – 18 laipsnių.

Panašias prognozes rodo tiek Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos, tiek Norvegijos meteorologijos instituto prognozės. Apie tai informacija šeštadienį pasidalino ir puslapis „Orai ir klimatas Lietuvoje”.

Detalesnę orų prognozę Kaune galite rasti paspaudę ant nuorodos Orai Kaune.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA