Garsiausias Kauno lakstūnas galimai vėl prisidirbo | Kas vyksta Kaune

Garsiausias Kauno lakstūnas galimai vėl prisidirbo

Ketvirtadienį Rokų plente tarp dviejų vairuotojų įvyko nemalonus incidentas. Kaunietį kelkraščiu aplenkęs vyras apgadino jo automobilį, o besiaiškinant įvykio aplinkybes, sugebėjo padidinti žalą ir pasprukti. Spėjama, kad į konfliktą galėjo įsivelti jau ne kartą pagarsėjęs Kauno lakstūnas.

„Šiandien nukentėjau nuo chuliganiškai vairuojančio vairuotojo. Po darbo važiavau Rokų pl. namo, kai sustojau prie susidariusios kliūties. Vairuotojas, aplenkęs koloną dešiniu kelkraščiu, sukėlęs akmenis nuo kelkraščio, apgadino mano automobilio priekį ir bandė pasprukti.

Po keleto minučių gaudynių, vairuotojas sustojo ir ėjome apžiūrėti padarytos žalos. Jis, išgirdęs, kad kviečiu policiją, supyko ir specialiai su savo automobilio galu trenkėsi man į priekį ir milžinišku greičiu pabėgo Rokų rajono gatvėmis link Kauno heso“, – ketvirtadienį naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo skaitytojas.

Anot kauniečio, iš eismo įvykio pabėgęs kaunietis policijai esą gerai žinomas asmuo.

„Pareigūnai greitai atpažino Kauno nusikaltėlį, gerai žinomą „BMW“ siaubą – „M5 5UKA“. Šitą video sukūriau, kad parodyčiau ir įspėčiau kitus kauniečius dėl pavojaus kelyje, dėl nusikaltėlio, kelių gaidelio bukumo ir jo neadekvačių veiksmų!“ – rašė kaunietis.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (Kauno apskr. VPK) penktadienį naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad minėtas įvykis Rokų pl. vakar buvo užregistruotas, tačiau informacija apie teisėsaugai galimai gerai žinomą lakstūną – lieka nepatvirtinta.

„Dėl šio įvykio pradėta administracinė teisena. Automobilį apgadinęs ir iš įvykio vietos pasišalinęs vairuotojas nustatinėjamas“, – rašoma Kauno apskr. VPK komentare.

Garsiai skambėjo ne kartą

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad bene garsiausio Kauno kelių erelio žygiai prasidėjo 2016 m., kai vaikinas su „M5 5UKA“ spruko nuo pareigūnų, o surastas galingas automobilis buvo nutemptas. 2017-ųjų kovą su mergina Tunelio gatve lėkęs vyras nesuvaldė automobilio ir rėžėsi į bėgius. Jungtinėje Karalystėje registruoto „Mercedes-Benz“ numeriai abejingų taip pat turėjo nepalikti – „E 5UKA“.

2021-ųjų pavasarį greičio mėgėjas sugrįžo į Kauno gatves – kovo 8-ąją „gręžė“ tą patį „Lamborghini“ Varnių gatve lėkdamas paskui policijos ekipažą, o balandžio 1-ąją guldė spidometro rodyklę kelio Kaunas-Vilnius atkarpoje – automobilis įsibėgėjo daugiau nei iki 200 km/val.

Daugiau apie spalvingą kauniečio istoriją už vairo skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA