Gatvių trileris Neveronyse: milžinišku greičiu vijosi „BMW“, bet strigo prie pervažos | Kas vyksta Kaune

Gatvių trileris Neveronyse: milžinišku greičiu vijosi „BMW“, bet strigo prie pervažos

Pirmadienio popietę riaumojančius variklius ir didžiuliu greičiu skriejančius automobilius „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas fiksavo Neveronyse, kur pareigūnai nežymėta transporto priemone vijosi itin greitą „BMW“. Liudininkų teigimu, gaudynės prasidėjo kelyje Vilnius-Kaunas, o prie uždarytos pervažos policija sugaišo galbūt lemiamas sekundes.

Žinia apie įtemptas gaudynes naujienų portalą pasiekė kiek prieš 15 val. Kaunietis nurodė, kad pareigūnų „Audi A6“ be specialių skiriamųjų ženklų persekiojo „BMW E39“. Bėglys ir persekiotojai atskriejo Keramikų gatve nuo A1 magistralės.

„Užfiksavau, kaip „BMW“ pravažiavo pro mane, sukau link pervažos, kur degė raudonas šviesoforo signalas. Pareigūnai su nežymėtu automobiliu šioje vietoje kiek užstrigo, o netrukus kirtę pervažą nusivijo bėglį“, – pasakojo vaizdo įrašu pasidalijęs kaunietis. Reikia paminėti, kad prietaiso laikrodis valanda atsilieka nuo realaus laiko.

„BMW“ tik akimirkai blykstelėjo registratoriaus „akyje“, nuskuodžiantį automobilį lydėjo didelis variklio griausmas. Vairuotojai spėjo, kad tai sportinės komplektacijos „M5“, kuris pareigūnams užtrukus prie pervažos galimai paspruko.

„Kas vyksta Kaune“ grupėje diskusijos dalyviai tvirtino, kad policija „šukavo“ Kauno LEZ, Palemoną, tačiau nieko nerado. Kai kurie nurodė gaudynes prasidėjus dar kelyje Vilnius-Kaunas, kur 130 km/val. važiavusį vairuotoją „BMW“ kelkraščiu aplenkė kaip stovintį.

„Tą „BMW“ jau nuo Vilniaus vijosi, greitis kosminis buvo, bet pareigūnų juodoji JNN buvo nepajėgi pagauti. <…> Ežį statė autostradoj, visiems kiauri ratai, išskyrus „M5“, – teigė kauniečiai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Vaitkevičienė „Kas vyksta Kaune“ patikslino, kad šį „BMW“ stabdė Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai iš Vilniaus, tačiau daugiau informacijos pateikti negalėjo.

Portalas išsiuntė užklausą kelių policijos tarnybos Administracinės veiklos ir eismo priežiūros skyriaus vyriausiajam specialistui Renatui Siaurusaičiui. Gavę komentarą, papildysime.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA