Nauja „Ali šokoladinė“ Kaune: „Šventinę nuotaiką kviečiame kurti kasdien“ (foto) | Kas vyksta Kaune

Nauja „Ali šokoladinė“ Kaune: „Šventinę nuotaiką kviečiame kurti kasdien“ (foto)

/ R. Tenio nuotr.

Vasario 9 dieną prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ (Islandijos pl. 32) duris atvėrė visiškai atsinaujinusi, jau antroji Kaune „Ali šokoladinė“. Burnoje tirpstančiais desertais bei tortais garsėjančios šokoladinės įkūrėjas Ali Gadžijevas dalijasi, jog nuo šiol čia bus galima rasti ne tik visą įprastą desertinių tinklo asortimentą, bet ir ilgai lauktų naujienų. Kas rytą šviežiai kepamų bandelių bei duonų skoniai nepaliks nei vieno abejingo.

Šventinė nuotaika – kasdien

Pirmoji „Ali šokoladinė“ Kauno Laisvės alėjoje veikia jau beveik aštuonerius metus, o praėjusiais metais šio prekės ženklo desertinė pradėjo savo kelionę ir „Megoje“. Sulaukusi didelio lankytojų dėmesio bei nuolatinių klientų srauto, „Ali šokoladinės“ komanda iškart nusprendė plėstis.

„Nuolat didindami šokoladinių asortimentą stengiamės laužyti įsitikinimą, kad leisti sau pasilepinti galima tik per šventes. Norime sukurti sąlygas mažą šventę turėti kasdien: pasimėgauti akimirka su kokybiška kava ir kruasanu, parsinešti namo duonos gardžiam savaitgalio sumuštiniui, rasti tobulą desertą keliaujant į svečius ar tortą gimtadieniui. Visą tai nuo šiol bus galima rasti ir šokoladinėje „Megoje“. Didelė patogi erdvė, staleliai jaukiems pokalbiams, platus desertų asortimentas bei šviežiai kasdien čia pat Kaune gaminami kepiniai lauks visų kauniečių bei miesto svečių“, – sako Ali Gadžijevas.

/ R. Tenio nuotr.

Įkvėpta gastronominių kelionių

Turbūt didžiausia asortimento naujiena „Megos“ lankytojams bus šviežia duona: nuo dažnam jau tradicinėmis tapusios bagetės ar ciabatta iki patobulintos kvietinės su saulėgrąžomis ar soleo duonos su kukurūzų miltais bei ispaninio šalavijo sėklomis.

Čia klientus pasitiks ir didelis šviežių bandelių pasirinkimas. Jie galės rinktis iš tokių populiarių kepinių kaip sluoksniuotos tešlos cruffin su pistacijų kremu, kouing-amann su plikytu kremu, cinamoninių bandelių ar prancūziškų financier bei madeleine pyragaičių ir daugelio kitų. Asortimente bus ir visi „Ali šokoladinės“ kuriami bei klientų jau pamėgti šokoladiniai gardėsiai, desertai, tortai.

/ R. Tenio nuotr.

„Vis ieškome naujų skonių, semiamės idėjų, bandome pasiūlyti šį tą išskirtinio, edukuojame. Dėl šios priežasties išlaikome ir autentiškus kepinių pavadinimus, jog iš kelionių parsivežtus gastronominius įspūdžius būtų galima atkurti apsilankius pas mus. Nuo pat veiklos pradžios akcentuojame aukščiausią kokybę visuose procesuose. Naudojame tik geriausius prancūziškus bei itališkus miltus, prancūzišką sviestą, natūralias tyres, premium klasės riešutus. Visas tešlas bei įdarus kepiniams gaminame patys. Kruasanui nepagailime visų 27 sluoksnių“, – šypsosi Ali Gadžijevas.

Valentino dienos staigmenos

„Ali šokoladinė“ jau tapo vieta, kurioje pirkėjai visuomet atras dovanų idėjų įvairioms progoms – norėdami nudžiuginti artimąjį, kolegą ar verslo partnerį, pasveikinti švenčių proga. Artėjant Šv. Valentino – Įsimylėjėlių – dienai, šokoladinės vitrinos pasipuoš raudona spalva. Greta populiariųjų macarons bei šokoladinių saldainių dėžučių, savo antrąją pusę pirkėjai galės nudžiugtini dailiai supakuotais širdelių formos praline saldainiais arba apdovanoti specialiai Valentino dienai sukurtu desertu su vanile ir pasiflorais bei mangais.

„Paruošėme ir specialias šventines dėžutes, tad jums telieka užsukti pas mus ir tuomet keliauti tiesiai į pasimatymą“, – sako „Ali šokoladinių“ įkūrėjas.

/ R. Tenio nuotr.

Naująją „Ali šokoladinę“ galima rasti prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“, prieš „Rimi“ parduotuvę. Šokoladinės vieta patogi tiek kauniečiams, tiek aplinkinių miestų gyventojams ar pro Kauną kryptimi Vilnius-Klaipėda bei „Via Baltica“ automagistrale keliaujantiems desertų ir kepinių mėgėjams.

„Ali šokoladinė“ kvies kartu pradėti rytą ir vakare palydės į namus: veiks kiekvieną dieną nuo 9 iki 21 val.

Kitą „Ali šokoladinę“ su įprastu tortų, desertų ir duonų bei bandelių asortimentu galima rasti miesto centre – Laisvės al. 41.

Daugiau informacijos bei naujienų – „Ali šokoladinės“ socialinių tinklų „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose arba internetinėje svetainėje: https://alisokoladine.lt/.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA