Nemokamos treniruotės grįžta į Kauno rajoną – Kas vyksta Kaune

Nemokamos treniruotės grįžta į Kauno rajoną

Asociatyvi / Archyvo nuotr.

Nuo kitos savaitės grįžta nemokamos treniruotės Kauno rajone, kurias gyventojams organizuoja Kauno rajono visuomenės sveikatos biuras. Treniruočių žiemos – pavasario sezonas truks nuo sausio 8 iki gegužės 24 d.

Registracija į treniruotes nebūtina, prisijungti prie jų galima bet kuriuo metu.

Bus organizuojamos keturių skirtingų tipų treniruotės: joga, funkcinė treniruotė bei pilatesas.

Jogos užsiėmimų metu lavinama pusiausvyra, gerinamas lankstumas. Jogos praktikos teikia naudą ne tik kūnui, bet ir protui bet kurio amžiaus žmogui. Lankant jogos užsiėmimus, ilgainiui mažėja stresas, nuovargis, gerėja miego kokybė, bei atsiranda daugiau energijos.

Funkcinė treniruotė – tai kasdienių žmogaus judesių (pritūpimo, žingsnio žengimo, daikto paėmimo ir pan.) sujungimas į vieną visumą, siekiant stiprinti atskiras raumenų grupes.

Pilateso treniruotės metu gerėja kūno lankstumas ir sąnarių mobilumas, stiprėja viso kūno raumenys, ilgainiui mažėja nugaros skausmai. didžiulis dėmesys skiriamas laikysenos gerinimui.

Zumba – treniruotė apjungianti šokio ir aerobikos elementus.

Kauno rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras rekomenduoja pratimus atlikti pagal savo galimybes, o atsiradus bet kokiems nemaloniems pojūčiams – kreiptis į trenerį. Tėveliai į treniruotes gali atsivesti vaikus, tačiau už jų priežiūrą bus atsakingi patys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA