Šventiškos pramogos Raudondvario dvare visai šeimai | Kas vyksta Kaune

Šventiškos pramogos Raudondvario dvare visai šeimai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Praeitą savaitę Raudondvario dvare įžiebta Kalėdų eglutė, o teritorija kviečia kiekvieną lankytoją pasijusti lyg pasakoje. Grojantis „Kalėdų radijas“ sukuria šventinę atmosferą, o siūlomos veiklos džiugina tiek mažus, tiek didelius. Raudondvario dvaras ateinančiomis savaitėmis kvies į ekskursijas, edukacijas bei neišdildomus prisiminimus kuriančias pramogas.

„Norime pakviesti Jus akimirkai stabtelėti, atsikvėpti ir pajusti ore tvyrančią stebuklų ir magijos nuotaiką. Užsukite į Amber Area kūrybines dirbtuves, įsikūrusias Raudondvario dvaro menų inkubatoriuje. Šiais metais studijoje vyraujanti tema – ANGELAI.

Šiuo kalėdiniu laikotarpiu kartu gaminsime, piešime ir gintarais dekoruosime gerumo angelus, jie virs Jūsų jaukių namų eglutės žaisliukais. Taip pat domėsimės Baltijos ir kitų kraštų gintarais bei versime gintarines apyrankes, kurios atneš Jums sėkmę ir laimę Naujiesiems Metams“, – kviečia renginio organizatoriai.

Kalėdinės dirbtuvės lankytojų lauks iki gruodžio 22 d.

Ekskursiją po magišką dvarą su gidu

Kalėdinis pasivaikščiojimas po dvarą – gruodžio 9 d. 16 val.

Raudondvario lankytojai kviečiami į šventiškai išpuoštą dvarą, o pasivaikščiojimo metu lydintys gidai papasakos užburiančias rūmų istorijas ir supažindins su nepaprastais dvaro šeimininkų likimais. Keliausite į autentišką rūmų rūsį, kuriame žiemos šventes ir vakarus leisdavo didikai.

Užsisakykite ekskursiją dar šiandien ir leiskitės į kelionę laiku Raudondvario dvare!

Būtina išankstinė registracija telefonu +370 656 50755

Kūrybinės ir pažintinės veiklos pilyje

Svečius kviečia ir į kalėdinio vainiko pynimą su ekskursija, kuri vyks gruodžio 11 d., 15.00 val. bei kalėdinio žaisliuko dirbtuves, kurios vyks gruodžio 12 d., 13.00 val. ir gruodžio 22 d., 14 val.

Registracija: tel.+37064035936 arba [email protected]

Kalėdinė mugė smaguriams

Pasakiškai pasitinkančiam Raudondvario dvaro kieme lankytojų lauks ir kalėdinė mugė, kurioje netrūks užkandžių pasirinkimų.

Prekybininkai kvies ragauti morkų, gilių kavą, šakočius, karamele pagardintas spurgytes ir kitus karštus skanėstus bei gėrimus, kurie lauks po smagaus pasičiuožinėjimo ar pasivaikščiojimo šventiniame dvare.

Norintys papuošti savo šventinį stalą dailiais saldžiais kepiniais, gali užsisakyti jų 3 (tortai, pyragai) ir 5 (šakočiai) nameliuose.

Daugiau renginių rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA