Kaunietę šokiravo vaizdas pajūryje: tai peržengia visas ribas | Kas vyksta Kaune

Kaunietę šokiravo vaizdas pajūryje: tai peržengia visas ribas

tv3.lt 2023/07/02 11:12
Asociatyvi / DELFI / M. Milinio nuotr.

„Kai lepina tokie gražūs orai, taip ir norisi važiuoti prie jūros. Praeitą savaitgalį, kartu su visos Lietuvos srautu, ir aš ten buvau. Labai mėgstu vakare ateiti prie jūros, kai leidžiasi saulė pasimėgauti ramybe, pajusti jūros kvapą“, – rašo tv3.lt laiške Emilija iš Kauno.

Pastarasis kartas buvo tikrai labai prastas – gulėjau ant smėliuko, mėgavausi vakaro ramybe, kol staiga neišgirdau klykiančių merginų.

Jos fotografavosi, spygavo, tačiau kai pakėliau akis ir įsižiūrėjau geriau, pamačiau, kad jos visos trys buvo nuogut nuogutėlės!

„Peržengė visas ribas“

Aš suprantu, kad vasara ir labai smagu, bet čia jau peržengė visas ribas. Nesuprantu, kaip galima jas peržengti viešoje vietoje – tikiuosi, kad merginos skaitys ir susipras, kad šalia esantys jaučiasi nejaukiai.

Ir ne iš pavydo aš čia kalbu – anaiptol, nerūpi man jei kitų moterų kūno linijos, nei kas. Bet taip elgtis tiesiog nepadoru! Juk aplink kiti žmonės…

Čia tiesiog apie pagarbą kitam žmogui – negalima daryti taip, kaip užsigeidi, kai esi viešoje vietoje, o aplink tave daugybė nepažįstamų žmonių.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA