Kauno „Žalgirio“ kapitonas netveria dėkingumu sirgaliams | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio“ kapitonas netveria dėkingumu sirgaliams

Edgaras Ulanovas / G. Bitvinsko nuotr.

Po pergalės Miunchene, galiausiai prabilo ir komandos kapitonas Edgaras Ulanovas. Savo socialinių tinklų įraše išreiškė padėką sirgaliams.

„Sėdžiu ir galvoju apie šio sezono Eurolygos reguliarųjį sezoną. Sunku rasti žodžių, kurie apibūdintų, kiek ir kaip esame Jums dėkingi už palaikymą. Nesvarbu, ar žaisdavome Kaune, ar išvykose – visada jautėme, kad esame ne vieni. Ačiū JUMS, žaliai balti! Vakar kartu žengėme į TOP-8.

O šiandien skaitau spaudoje, kad naktį per kelias valandas į rungtynes Kaune bilietų jau nebeliko – arena bus sausakimša. Taip pat gaunu žinučių, kad mus ruošiasi palaikyti didelis būrys ir Barselonoje. Nerealu!! Žaliai balti, nerealu!!“ – „Facebook“ platformoje emocijas liejo E. Ulanovas.

Atkrintamąsias varžybas „Žalgiris“ pradės dvejomis rungtynėmis išvykoje – balandžio 26-ąją (21 val. Lietuvos laiku) ir balandžio 28-ąją (21 val. Lietuvos laiku).

Vėliau rungtynės persikels į Kauną ir Nemuno saloje „Žalgiris“ žais gegužės 3-ąją (20 val.) ir gegužės 5-ąją (jei prireiks. Mačas taip pat vyks 20 val.).

Jei serijai prireiks visų penkių rungtynių, lemiamas mačas bus žaidžiamas Katalonijoje. Akistata vyks gegužės 9 arba 10 dienomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA