Atlikėja, muzikinių projektų dalyvė M. Beržė skiriasi su vyru | Kas vyksta Kaune

Atlikėja, muzikinių projektų dalyvė M. Beržė skiriasi su vyru

delfi.lt 2023/02/16 10:48
Marija Beržė / DELFI nuotr.

Atlikėja, muzikinių projektų dalyvė Marija Beržė ir jos sutuoktinis Tadas Beržis suka skirtingais keliais. Poros skyrybų prašymas jau pasiekė teismą.

Skyrybų byla bus atversta vasario 28 d. Vilniaus miesto apylinkės teisme. Sutuoktiniai išsituokti siekia bendru nutarimu.

Kurį laiką tarp Klaipėdos ir Vilniaus gyvenusi atlikėja, jau kelerius metus savo gyvenimą kuria sostinėje. Anksčiau ji pasakojo, kad įstojusi mokytis kultūros vadybos Vilniuje, pradėjo dirbti padavėja vienoje picerijoje. Nors darbas labai nepatiko, moteris susipažino su savo būsimu vyru.

Netrukus Mariją vienas naktinis sostinės klubas pakvietė papildyti barmenių gretas. Dirbdama už baro mergina pasijautė lyg žuvis vandenyje. Klientai gyrė už jos komunikabilumą, darbdaviai – už vikrumą ir darbštumą.

„Netrukus mano būsimas vyras Tadas sulaukė viliojančio pasiūlymo iš vieno Klaipėdos naktinio klubo. Svajodamas apie karjerą ir didesnius pinigus, jis nusprendė išvykti gyventi į pajūrį. Norėdama būti šalia mylimojo, paskui išvažiavau ir aš.

Vilniuje man siūlė naktinio klubo vadovės pareigas, bet nusprendžiau visko atsisakyti. Su Tadu tapome bendradarbiais, kartu sukomės už baro, stebinome klientus įvairiais triukais ir netikėtais kokteilių skoniais“, – prisimena Marija.

Prieš kelerius metus pora atšoko vestuves, praėjus metams po vestuvių susilaukė atžalos. Tiesa, sužinojusi apie mažylio atėjimą į pasaulį, Marija pasakojo turėjusi atsisakyti vienos didžiausių gyvenimo svajonių.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA