Studentų gatvės apšvietimas kviečia pažaisti žaidimą „Elektra krečia“ | Kas vyksta Kaune

Studentų gatvės apšvietimas kviečia pažaisti žaidimą „Elektra krečia“

Skaitytojo nuotr.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ gavo skaitytojo pranešimą su nuotraukomis iš Studentų gatvės, kuriose matomi apgadinti Kauno gatvių elektros stulpai. Kaunietis nerimauja, ar tokie stulpai yra saugūs ir nekelia pavojaus.

„Kauno gatvių apšvietimas galimai kviečia pažaisti seną vaikystės žaidimą: stulpas+laidai=elektra krečia“, – rašo portalo skaitytojas.

Skaitytojo nuotr.

Kaip praneša kaunietis, tokią įtarimą keliančią elektros stulpų būklę jis užfiksavo Studentų gatvėje, priešais statybos fakultetą.

Norėdami sužinoti daugiau informacijos, „Kas vyksta Kaune“ išsiuntė užklausą UAB „Kauno gatvių apšvietimui“. Gautame laiške teigiama, kad „Gatvių apšvietimo“ specialistai žada nuvykti į nurodytą vietą ir įvertinti minimų atramų būklę.

Kaip pakomentavo Kauno miesto savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis, kaip tik šiuo metu Kauno miesto savivaldybė rengia Studentų gatvės rekonstrukcijos projektą. Jį įgyvendinus, KTU Studentų miestelis pastebimai atsinaujins.

Vilniaus gatvės rekonstrukcija
Aloyzas Pakalniškis / R. Tenio nuotr.

A. Pakalniškis tikino, jog dar šiemet planuojama imtis pirmųjų darbų, pradedant nuo inžinerinių tinklų atnaujinimo ir apšvietimo. Numatyta iš pagrindų tvarkyti važiuojamąją dalį, pėsčiųjų takus, automobilių stovėjimo vietas ir gatvės apšvietimą.

Taip pat žadama įrengti dviračių taką bei nedidelį žiedą sankirtoje su B. Sruogos bei Rytų gatvėmis.

„Paprastai tokios problemos gali būti išsprendžiamos kur kas operatyviau, jeigu jas pastebėję gyventojai apie tai iškart praneštų „Kauno gatvių apšvietimo“ dispečerinei telefonu (8-37) 746 444, +370 (685) 53552 arba el. paštu: dispecerine@kaunosviesa.lt“, – primena A. Pakalniškis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA