Užtikrinta Kauno „Žalgirio“ pergalė prieš Alytaus „vilkus“ | Kas vyksta Kaune

Užtikrinta Kauno „Žalgirio“ pergalė prieš Alytaus „vilkus“

/ „BC Žalgiris Kaunas“ „Facebook“ nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai užtikrintai įveikė Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) ketvirtfinalio etapą. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu (22:14, 21:14, 23:19, ) antrą kartą įveikė Alytaus „Wolves“ ir žengė į KMT finalo ketvertą, kuris vasarį vyks Šiauliuose.

Isaiah Tayloras pelnė pirmuosius Kauno komandos taškus rungtynėse, penkis taškus iš eilės surinko Kevarriusas Hayesas, Arnas Butkevičius sumetė du baudų metimus, o Tomas Dimša taikliai metė iš toli – 12:5. Tritaškiu pasižymėjo ir Rolandas Šmitas, Laurynas Birutis pelnė tris taškus, o T.Dimša ir Achille Polonara realizavo po du baudų metimus – 22:14.

A.Polonara įsirašė du taškus, R.Šmitas surinko keturis taškus, o Karolis Lukošiūnas smeigė tritaškį – 31:19. R.Šmitas ir I.Tayloras sumetė po du baudų metimus, L.Birutis pridėjo metimą iš po krepšio, o K.Lukošiūnas ir A.Polonara pataikė po tritaškį – 43:28.

Po pertraukos K.Hayesas ir I.Tayloras pelnė po keturis taškus, o A.Polonara smeigė tritaškį ir įdėjo iš viršaus – 56:39. K.Hayesas ir I.Tayloras įmetė po dar vieną metimą iš po krepšio, pirmuosius savo taškus įsirašė Edgaras Ulanovas, o L.Birutis pridėjo keturis – 66:47.

Ignas Brazdeikis pelnė pirmuosius taškus, dvitaškiu ir dviem taikliais baudų metimais pasižymėjo R.Šmitas, o L.Birutis įvertė du dvitaškius – 76:57. Lukas Lekavičius pirmuosiu savo taškus pelnė tritaškiu, tolimą metimą švystelėjo ir K.Lukošiūnas, I.Tayloras realizavo keturis baudų metimus iš eilės, vieną įmetė K.Hayesas, o L.Lekavičius ir A.Polonara dar pridėjo po dvitaškį – 91:72.

„Žalgiris“: I.Tayloras 14 (6 rez. perd., 3 per. kam.), A.Polonara 14 (6 atk. kam.), L.Birutis 13 (6 atk. kam.), R.Šmitas 13, K.Hayesas 12 (10 atk. kam.), K.Lukošiūnas 9, T.Dimša 5, L.Lekavičius 5, E.Ulanovas 2, I.Brazdeikis 2, A.Butkevičius 2, M.Kalnietis 0 (4 rez. perd.).

„Wolves“: J.Tayloras 20, E.Buckneris 15.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA