Gyventojai prašo pagalbos: į varžybas išėjęs treneris taip ir nepasirodė | Kas vyksta Kaune

Gyventojai prašo pagalbos: į varžybas išėjęs treneris taip ir nepasirodė atnaujinta - vyras atsirado

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Socialiniuose tinkluose pradėjo plisti informacija, jog Panevėžyje dingo vyras, treneris, nepasirodęs varžybose, kuriose turėjo teisėjauti. Artimieji prašo pagalbos jo ieškant, informacija taip pat pasidalijo ir Panevėžio policija.

„R. S. turėjo šiandieną manieže teisėjauti varžybose. Iš namų išėjo 10 val. ir į varžybas neatvyko, nors yra sporto treneris ir be galo atsakingas žmogus.

Telefonas išjungtas, žmona neranda niekur, nei ligoninėje, nėra niekur. Išėjo is namų Ateities gatvėje. Automobilis namuose, dviratis taip pat. Žmogus neproblematiškas, priešų neturi. Policijai pranešta“, – „Facebook“ grupėje „Dingo (asmuo) Panevėžyje“ rašė Laura.

„2023 m. sausio 4 d., 9.04 val., Panevėžyje, Dariaus ir Girėno g., iš namų išėjo ir negrįžo R. S. <...> Asmuo paskutinį kartą pastebėtas sausio 4 d., 12.20 val., Kauno autobusų stotyje, išlipantis iš autobuso, judantis link Kauno geležinkelio stoties“, – informavo Panevėžio AVPK pareigūnai.

Asmenis žinančius asmens buvimo vietą ar pastebėjus asmenį, prašoma pranešti Panevėžio apskrities VPK Panevėžio m. ir r. PK Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Adrijui Bareikiui tel. nr. 8 612 50 514, el. p. [email protected] arba skambinti 112.

Atnaujinta

Vyro artimieji „Kas vyksta Kaune“ ketvirtadienio vakarą informavo, kad vyras surastas gyvas ir sveikas. Žmonės dėkojo už pagalbą viešinant šią žinią.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA