Kauno „Žalgiris“ Palangoje įveikė lygos debiutantus | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris“ Palangoje įveikė lygos debiutantus

/ „BC Žalgiris Kaunas“ „Facebook“ nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (13/1) iškovojo dar vieną pergalę „Besafe–LKL“ čempionate. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 89:71 (20:14, 17:19, 33:17, 19:21) įveikė lygos debiutantę „Gargždų“ (1/13) ekipą.

Pirmame kėlinyje dvitaškius sumetė Rolandas Šmitas, Keenanas Evansas, Edgaras Ulanovas ir Kevarriusas Hayesas – 8:7. Arnas Butkevičius įmetė vieną baudos metimą, penkis taškus surinko Laurynas Birutis, o dukart iš toli taikliai atakavo Karolis Lukošiūnas – 20:14.

Metimu iš po krepšio pasižymėjo L.Birutis, dvitaškį įmetė ir Ignas Brazdeikis, tačiau sužaidus pusę kėlinio jau teko vytis varžovus – 24:29. Šešis taškus tuomet surinko K.Hayesas, penkis iš eilės pridėjo Dovydas Giedraitis, o pirmą rungtynių pusę taikliu dvitaškiu užbaigė A.Butkevičius – 37:31.

K. Lukošiūnas smeigė dar du tritaškius, E. Ulanovas pridėjo dvitaškį, o L. Birutis surinko aštuonis taškus – 53:39. E. Ulanovas pelnė du taškus su varžovo pražanga, reidą po krepšiu surengė A. Butkevičius, T. Dimša ir I. Brazdeikis smeigė po tritaškį, o dviejų taškų vertės metimais pasižymėjo K. Hayesas, R. Šmitas ir minėtas I. Brazdeikis – 70:50.

R. Šmitas ir K. Hayesas įmetė po du taškus, iš toli pataikė A.Butkevičius, o Motiejus Krivas surinko šešis taškus iš eilės – 83:61. Taiklius dvitaškius dar paleido D. Giedraitis, Mantas Kalnietis ir K. Lukošiūnas – 89:71.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA