Tarptautinis įvertinimas Kauno greitosios medicinos pagalbos dispečerinei | Kas vyksta Kaune

Tarptautinis įvertinimas Kauno greitosios medicinos pagalbos dispečerinei

Asociatyvi / D. Biržiečio nuotr.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties dispečerinė įvertinta tarptautiniu mastu ir ji akredituota kaip 224-oji medicinos Akreditacijos Meistriškumo centras.

„IAED (International Academies of Emergency Dispatch) pranešė, kad VšĮ Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties dispečerinė, 2022.12.19 dieną, vėl akredituota kaip 224-oji medicinos AMC (Akreditacijos Meistriškumo Centras) pasaulyje!“ – rašoma Kauno GMPS „Facebook“ įraše.

/ Kauno GMPS „Facebook“ nuotr.

„Esame gavę pirmąją akreditaciją 2016.11.29, antrąją – 2019.12.11. O šiandien į savo pasiekimų lentyną galime pasidėti ir trečiąją akreditaciją! Esame labai laimingi, nes ši akreditacija gali būti suteikta tik skubios pagalbos komunikacijos centrams ir ji patvirtina, kad skubios pagalbos komunikacijos centro, t.y., mūsų dispečerinės, veikla atitinka arba viršija nustatytus kokybės standartus. Tai yra mūsų siekiamybė.

Didelis AČIŪ ir nuoširdūs sveikinimai mūsų įstaigos dispečeriams, kurių dėka, esame apdovanoti.

Dėkojame IAED organizacijai už skubios pagalbos komunikacijos centro įvertinimą. Mes toliau judėsime neatsigręždami atgal, tobulėsim, mokysimės, nes tik su tokiu atsidavimu darbui ir pastangomis galime siekti užsibrėžtų tikslų“, – dėkojo dispečerinės atstovai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA