Nauja susibūrimų vieta Kaune: duris atvėręs restobaras „Shades“ rengia išskirtinius vakarus | Kas vyksta Kaune

Nauja susibūrimų vieta Kaune: duris atvėręs restobaras „Shades“ rengia išskirtinius vakarus

Restobaras „Shades“ / Organizatorių nuotr.

Šeštadienį Kauno senamiestyje (Vilniaus g. 13) duris atvėrė išskirtinė vieta – prabangia ir specifine aplinka pasipuošęs, ypatingus kokteilius, kaljanus ir maistą siūlantis, bet neįpareigojančia atmosfera alsuojantis restobaras „Shades“. Skirtingų patirčių kupini vakarai kauniečių ir miesto svečių laukia visą savaitę, o linksmybės čia prasideda nuo pat pirmadienio.

Kasdien nauja programa

Įprastai pirmadienis nėra pati geriausia diena vakarėliams: savaitgalis, kaip visada, prabėgo per greitai, o štai vėl nauja darbo savaitė. Tačiau pirmoji savaitės diena gali būti linksmesnė, o gal netgi labai laukiama. Kauno senamiestyje įsikūręs restobaras „Shades“ kiekvieną pirmadienį pasitiks su „Minimal Mondays“ (liet. „Minimalūs pirmadieniai“) programa – DJ muzika ir „Happy Hour“ (liet. „Laiminga valanda“), kurios metu ypatingai barmenų paruoštiems kokteiliams siūlys didelę nuolaidą.

„Pirmadienį Kaune dažniausiai niekas nevyksta, žmonės neturi kur pavakaroti, o kelios pirmadieniais veikiančios kavinės ne tokio pobūdžio. Norėjome, kad pirmadienį Kaune atsirastų jauki vieta, kur būtų galima pasimėgauti kokteiliais, užkandžiais ir kaljanu“, – apie vos prieš kelias dienas atidarytą restobarą pasakojo „Shades“ vadovas.

Anot jo, kiekvieną savaitės dieną restobare laukia vis kita pramoga. Antradieniais kauniečius ir miesto svečius sukvies kaljano vakaras, trečiadieniais atsipūsti įpusėjus darbo savaitę bus galima dainuojant karaokė. Kiekvieną ketvirtadienį restobare skambės gyva muzika, o penktadieniais į šokių aikštelę iškvies DJ muzika.

Restobaras „Shades“ / Organizatorių nuotr.

Kaune nori atgaivinti dar vieną tradiciją

Šeštadieniais restobare laukia dar įspūdingesnė programa – teminiai vakarai, kuriuos taip pat apšildys gyva muzika. Na, o sekmadieniai restobare „Shades“ bus skirti šeimos dienai.

„Sekmadienį noriu atkurti tokį dalyką, kurio Kaune nebėra – dieną vaikams su tėvais. Pažaisti, papiešti, ką nors nulipdyti visiems drauge. Planuose, sekmadieniais kartu kepti blynus, sudalyvauti kūrybinėse pamokėlėse“, – planuojamas veiklas vardijo „Shades“ vadovas ir patikino, kad kiekviena pramoga tam tikrą savaitės dieną išliks ir kauniečių patogumui, nesikeis.

„Tokią programą norime turėti nuolat, kad klientai kiekvieną dieną žinotų, ką veikti ir kur eiti. Kartais tokių pramogų Kaune labai trūksta“, – pridūrė restobaro vadovas.

Penktadienį kviečia įžiebti ir „Shades“ eglutę

Gyva muzikas restobare kauniečių lauks jau šį ketvirtadienį, užsukti kviečia ir tuos, kurie penktadienį išsiruoš į Kauno Kalėdų eglės įžiebimą.

„Penktadienį kalėdinę eglę įžiebs ir „Shades“, tad kviečiame kauniečius sudalyvauti ir mūsų šventėje. Išsiruošę į Rotušės aikštę pas mus galės užkąsti, o grįžę iš jos, sušilti jaukioje aplinkoje“, – kvietė restobaro vadovas.

Restobaras „Shades“ siūlo ne tik kaljano, gyvos muzikos ir kitus pramogų kupinus vakarus, bet ir ypatingus kokteilius bei azijietiškos virtuvės su Europos prieskoniais patiekalus. Klientų laukia suši, burgeriai, žuvies bei vištienos patiekalai, sriubos, salotos ir, žinoma, desertai.

Naujametis meniu / Organizatorių nuotr.

Naujametis meniu

Išskirtinį meniu „Shades“ paruošęs ir Naujųjų metų sutikimui. Šventinę vakarienę sudarys užkandis, pagrindinis patiekalas, kurį bus galima rinktis iš dviejų siūlomų variantų, taip pat desertas ir gėrimas.

Staliukų rezervacija Naujųjų metų sutikimui „Shades“ restobare vyksta  tel. 8605 27 122 arba „Facebook“ žinute.

Restobarą „Shades“ kauniečiai bei miesto svečiai gali rasti adresu Vilniaus g. 13. „Shades“ Kaune dirba kasdien, nuo 15 iki 24 val. DJ prie pulto stoja, kaljanų, karaokė ir gyvos muzikos vakarai prasideda nuo 18 val.

Sekti restobaro naujienas bei planuojamus renginius galima „Shades“ „Facebook“ ir  „Instagram“ profiliuose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA