Beveik šimtą taškų į „Nevėžio“ krepšį įmetę žalgiriečiai įsirašė 6 pergalę iš eilės | Kas vyksta Kaune

Beveik šimtą taškų į „Nevėžio“ krepšį įmetę žalgiriečiai įsirašė 6 pergalę iš eilės

Kauno „Žalgirio“ „Facebook“ nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo dar vieną pergalę „Betsafe-LKL“ čempionate. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 93:75 (28:22, 20:15, 26:21, 19:17) įveikė „Nevėžis–Optibet“.

Du tolimus metimus dvikovos pradžioje pataikė Karolis Lukošiūnas, tritaškį pridėjo Ignas Brazdeikis, o po dvitaškį įmetė Laurynas Birutis ir Tyleris Cavanaugh – 13:10. I.Brazdeikis ir Rolandas Šmitas smeigė po tolimą metimą, Motiejus Krivas pasižymėjo dėjimu iš viršaus ir dvitaškiu su varžovo pražanga, Edgaras Ulanovas sumetė du baudų metimus, o kėlinį dvitaškiu užbaigė Kevarriusas Hayesas – 28:22.

Antrasis kėlinys buvo kur kas mažiau rezultatyvus: E.Ulanovas ir T.Cavanaugh pataikė po dvitaškį, Tomas Dimša taikliai metė iš toli, o sužaidus septynias minutes skirtumas buvo jau tik keturi taškai – 35:31. T.Cavanaugh pelnė dar šešis taškus, keturis taškus surinko M.Krivas, o du baudų metimus realizavo T.Dimša – 48:37.

Du tritaškius iškart po pertraukos pataikė T.Dimša, vieną pataikė L.Lekavičius, o po du taškus pridėjo R.Šmitas ir Liutauras Lelevičius – 61:43. E.Ulanovas įdėjo iš viršaus, R.Šmitas pataikė tritaškį, dvitaškius sumetė L.Birutis ir L.Lelevičius, o I.Brazdeikis surinko keturis taškus – 74:58.

T.Cavanaugh pataikė du dvitaškius, I.Brazdeikis smeigė tritaškį, o M.Krivas pridėjo dar šešis taškus – 87:66. Po du taškus įsirašė K.Lukošiūnas ir T.Cavanaugh, o dvikovoje tašką padėjo Manto Kalniečio dvitaškis – 93:75.

„Žalgiris“: T.Cavanaugh 17 (5 atk. kam.), M.Krivas 15 (5 atk. kam.), I.Brazdeikis 13, T.Dimša 11, R.Šmitas 8, K.Lukošiūnas 8 (6 rez. perd.), E.Ulanovas 6, L.Lelevičius 4, L.Birutis 4 (10 atk. kam.), L.Lekavičius 3, K.Hayesas 2, M.Kalnietis 2 (9 rez. perd.).

„Nevėžis-Optibet“: B.Davisonas 18, M.Valinskas 15, D.Lavrinovičius 11.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA