Žalgiriečiai mačo šeimininkams Prienuose apie pergalę leido tik pasvajoti | Kas vyksta Kaune

Žalgiriečiai mačo šeimininkams Prienuose apie pergalę leido tik pasvajoti

„BC Žalgiris“ „Facebook“ puslapio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Betsafe-LKL“ čempionate iškovojo antrą pergalę. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 91:66 (24:16, 20:18, 22:22, 25:10) įveikė Prienų „Labas GAS“ komandą.

Susitikimo pradžioje šešis taškus surinko Laurynas Birutis, iš toli taikliai atakavo Rolandas Šmitas, o Ignas Brazdeikis pridėjo dvitaškį – 11:7. Tritaškį pataikė Karolis Lukošiūnas, po keturis taškus paeiliui rinko R. Šmitas ir Kevarriusas Hayesas, o Keenanas Evansas taip pat pridėjo dvitaškį – 24:16.

Dar keturis taškus įsirašė K. Hayesas, Arnas Butkevičius prasiveržimą užbaigė dvitaškiu su pražanga, o nugara į krepšį sėkmingai žaidė L. Birutis – 33:23. Antroje kėlinio dalyje po du taškus pelnė Edgaras Ulanovas ir Lukas Lekavičius, keturis pridėjo Ignas Brazdeikis, o Tyleris Cavanaugh smeigė tritaškį – 44:34.

Po pertraukos keturis taškus dvitaškiu ir baudos metimais surinko E. Ulanovas, po du pridėjo L. Lekavičius ir I. Brazdeikis, o K. Evansas pasižymėjo tritaškiu – 55:44. Dvitaškiu taškus rinko K. Hayesas, baudos metimu savo taškų sąskaitą atidarė Tomas Dimša, o po keturis surinko ir I. Brazdeikis ir R. Šmitas – 66:56.

Žalgiriečių persvarą ketvirtame kėlinyje toliau laikė keturi E. Ulanovo taškai, I. Brazdeikio ir T. Dimšos dvitaškiai bei šeši iš eilės pelnyti A. Butkevičiaus taškai – 80:64. Paskutinės rungtynių atkarpos metu net aštuonis taškus iš eilės pelnė L. Birutis, tritaškiu iš kampo žiūrovus nudžiugino K. Lukošiūnas, o „Žalgiris“ šventė pergalę – 91:66.

„Žalgiris“: L. Birutis 16 (5 atk. kam.), I. Brazdeikis 14, R. Šmitas 11 (6 atk. kam.), E. Ulanovas 10 (4 rez. perd.), K. Hayesas 10, A. Butkevičius 9, K. Lukošiūnas 6, K. Evansas 5, L. Lekavičius 4 (4 rez. perd.), T. Dimša 3, T. Cavanaugh 3, M. Kalnietis 0 (5 rez. perd.).

„Labas GAS“: B. Brownas 14, J. Washingtonas 13, R. Gadiliauskas 11.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA