LKL sezoną „Žalgiris“ pradėjo pergale Klaipėdoje | Kas vyksta Kaune

LKL sezoną „Žalgiris“ pradėjo pergale Klaipėdoje

/ L. Žemgulio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pergalingai pradėjo naują „Betsafe-LKL“ sezoną. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Klaipėdoje rezultatu 79:71 (20:18, 25:16, 19:19, 15:18) įveikė vietos „Neptūną“.

Dvitaškius dvikovos pradžioje pataikė Edgaras Ulanovas ir Keenanas Evansas, o Ignas Brazdeikis surinko penkis taškus – 9:8. Keturis taškus pelnė Kevarriusas Hayesas, I.Brazdeikis įmetė baudos metimą, o dvitaškius taip pat realizavo Rolandas Šmitas, E.Ulanovas ir Laurynas Birutis – 20:18.

Pirmoje antrojo kėlinio pusėje net septynis taškus surinko Tyleris Cavanaugh, penkis iš eilės tuomet surinko L.Birutis, o K.Evansas realizavo du baudų metimus – 33:24. Greitoje atakoje iš viršaus įdėjo K.Hayesas, tašką nuo baudų metimo linijos pridėjo I.Brazdeikis, o E.Ulanovas tritaškiu pranašumą padidino iki dešimties – 39:29. Vidutinio nuotolio metimą pataikė K.Evansas, o keturis taškus iš po krepšio suvertė K.Hayesas – 45:34.

Kamuolį po varžovų krepšiu atkovojo ir du taškus įsirašė R.Šmitas, K.Hayesas pridėjo dvitaškį, I.Brazdeikis įdėjo iš viršaus, o keturis taškus iš eilės surinko K.Evansas – 55:43. Per likusią kėlinio dalį T.Cavanaugh pataikė dvitaškį ir tritaškį, du baudų metimus įmetė Arnas Butkevičius, o kėlinį labai sunkiu metimu užbaigė Lukas Lekavičius – 64:53.

Tomas Dimša taikliai atakavo iš toli, dvitaškiu pasižymėjo A.Butkevičius, o po du baudų metimus realizavo K.Evansas ir I.Brazdeikis – 73:63. I.Brazdeikis dar du kartus neklydo prie baudų metimo linijos, į varžovų spurtą dviem taškais atsakė K.Hayesas, o pergalę dviem baudų metimais įtvirtino E.Ulanovas – 79:71.

„Žalgiris“: K.Hayesas 14 (8 atk. kam.), I.Brazdeikis 13 (9 atk. kam.), K.Evansas 12 (6 rez. perd.), T.Cavanaugh 11, E.Ulanovas 9 (4 rez. perd.), L.Birutis 7 (5 atk. kam.), R.Šmitas 4 (5 atk. kam.), A.Butkevičius 4 (5 atk. kam.), T.Dimša 3, L.Lekavičius 2 (4 rez. perd.), K.Lukošiūnas 0.

„Neptūnas“: R.Gustys 14, M.Girdžiūnas 13, M.Jogėla 13.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA