Smarkus susidūrimas Šilainiuose: „Mercedes-Benz” kelionę baigė apvirtęs ant šono | Kas vyksta Kaune

Smarkus susidūrimas Šilainiuose: „Mercedes-Benz” kelionę baigė apvirtęs ant šono ties IX forto muziejumi ant stogo vertėsi ir „VW Golf“

Vidurnaktį Šilainių sankryžoje susidūrė du lengvieji automobiliai – vienas jų vertėsi ant šono. Į įvykio vietą iškviesti ugniagesiai skubėjo vaduoti prispaustos moters, tačiau iš automobilio ji išlipo pati. Ketvirtadienio pavakarę Kaune užfiksuota dar viena automobilio avarija – Vakariniame aplinkkelyje „VW Golf“ vertėsi ant stogo.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, 00.06 val. buvo gautas pranešimas, kad Žemaičių pl. ir J. Grušo g. sankirtoje susidūrė du lengvieji automobiliai, vienas apvirto ant šono, yra prispausta moteris.

Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad susidūrė „Volkswagen Passat” ir „Mercedes-Benz” automobiliai. Visi asmenys buvo išlipę, prispaustų nebuvo.

Įvykio vieta buvo aptverta STOP juosta. Automobilis „Mercedes-Benz” atverstas į stabilią padėtį. Anot ugniagesių, abejoms transporto priemonėms atjungti akumuliatoriai. Į įvykio vietą teršalus surinkti buvo atvykusi AB „Kauno švara”.

Papildyta 9.40 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, penktadienį apie 00.10 val. Kaune, Žemaičių pl., automobilis „VW Passat”, vairuojamas 1956 metais gimusio vyro, susidūrė su automobiliu „Mercedes-Benz”, vairuojamu 1995 metais gimusios moters.

Vairuotojai ir 1990 metais gimusi „VW Passat” keleivė pristatyti į gydymo įstaigą.

Anot pareigūnų, po medikų apžiūros eismo įvykio dalyviai išleisti gydytis ambulatoriškai. Vairuotojai buvo blaivūs.

Dar vienas automobilis ratais į viršų

Kiek ankščiau, ketvirtadienio pavakarę, Kaune, ties IX forto muziejumi, ant stogo vertėsi dar vienas automobilis. Apie 19.55 val. Bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad „VW Golf“ automobilyje gali būti ir prispaustų žmonių.

Delfi.lt žiniomis, į įvykio vietą atskubėjus pagalbai paaiškėjo, kad apvirtusiame automobilyje nukentėjo vairuotojas. Jis nebuvo prispaustas, tačiau medikai skubiai jį nuvežė į ligoninę.

Ugniagesiai atjungė automobilio akumuliatorių. Apvirtusiam „VW Golf“ automobiliui per avariją prakiuro degalų bakas.

Avarija vakariniame aplinkkelyje / DELFI nuotr.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA