„Swedbank“ padalinys iš PC „Savas“ išsikėlė į naujas patalpas: gyventojams teks pasivaikščioti | Kas vyksta Kaune

„Swedbank“ padalinys iš PC „Savas“ išsikėlė į naujas patalpas: gyventojams teks pasivaikščioti

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Prekybos centre „Savas“ buvęs „Swedbank“ padalinys išsikraustė dar pavasarį, tačiau iki šiol kauniečiai ne visada žino į kurią pusę eiti, jog rasti banko padalinį. Bankas patalpas iškėlė į naują vietą ir kviečia apsilankyti visus suinteresuotus gyventojus, o prireikus ir pasinaudoti 24/7 veikiančia savitarnos erdve.

„Sutikau vyresnio amžiaus moteriškę, kuri blaškėsi po Savanorių prospektą ir ieškojo PC „Savas“, kad nueitų į ten esantį „Swedbank“ padalinį, tačiau tokio ten jau kuris laikas nėra, o kur kitur nueiti į banką šalia gyvenantiems kauniečiams, ypač vyresnio amžiaus?“, – klausė kaunietis.

Kaip komentavo Mažmeninės bankininkystės komunikacijos vadovas Gytis Vercinskas, banko padalinys iš prekybos centro „Savas“ į naujai įrengtas modernias patalpas Savanorių pr.276 (verslo centras „Žaliakalnio terasos“) buvo perkeltas 2022 m. kovo mėn. pradžioje.

„Informaciją klientams apie padalinio perkėlimą teikėme nuo metų pradžios“, – teigė jis.

Ilgus metus šioje vietoje įsikūręs banko padalinys į naują vietą persikėlė dėl reikiamų atnaujinimo darbų ir dėl patalpų nuomos sutarties baigties.

„Prekybos centre buvusias patalpas buvo privaloma atnaujinti, o nenutrakus veiklos – tai neįmanoma, be to baigėsi patalpų nuomos sutartis. Todėl buvo priimtas sprendimas įsikurti naujose patalpose „Žaliakalnio terasose“, – pasakojo G. Vercinskas.

Nuo išsikraustymo, vietiniai gyventojai dabar turėtų planuotis nuvykti į naują banko padalinį adresu Savanorių pr.276 (verslo centras „Žaliakalnio terasos“), nuo PC „Savas“ jis nutolęs per maždaug 1 kilometrą.

Nors banko padalinio prekybos centre neliko, čia vis dar galima rasti universalų bankomatą, kuris priima ir išduoda pinigus. O naujai įsikūrusiame padalinyje „Žalikalnio terasose“ klientai 24/7 gali naudotis savitarnos erdve, kurioje yra du universalūs bankomatai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA