„Žalgirio“ žvaigždžių alėja pasipildė 20-uoju krepšininku: įspaudą paliko J. Lauvergne | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ žvaigždžių alėja pasipildė 20-uoju krepšininku: įspaudą paliko J. Lauvergne

L Žemgulio nuotr.

Kaune esančioje „McDonald‘s žvaigždžių alėjoje“ atidengtas dar vienas Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos nario delno įspaudas. Jubiliejiniu 20-uoju žalgiriečiu, palikusiu savo delno įspaudą žvaigždžių alėjoje, tapo „Žalgirio“ vidurio puolėjas Joffrey Lauvergne.

J.Lauvergne savo delno įspaudu papildė garbingą „McDonald‘s žvaigždžių alėją“, kurioje įsiamžinusios yra tokios krepšinio žvaigždės kaip Arvydas Sabonis, Tanoka Beardas, Marcusas Brownas bei dabartiniai žalgiriečiai Paulius Jankūnas, Mantas Kalnietis, Artūras Milaknis ir Edgaras Ulanovas.

Antrąjį sezoną Kaune rungtyniaujantis J.Lauvergne žalgiriečiams yra padėjęs iškovoti dvi Karaliaus Mindaugo taures ir abu kartus tapo naudingiausiu finalo ketverto žaidėju. Praėjusiais metais Lietuvos čempionu tapęs prancūzas buvo išrinktas ir į geriausių Lietuvos krepšinio lygos žaidėjų penketą.

„Manau, kad karjerą baigiantis Paulius Jankūnas šioje alėjoje galėjo palikti ir antrąjį įspaudą, – juokavo J.Lauvergne. – Kalbant rimtai, man yra didelė garbė būti įamžintam šalia tokių garsių žalgiriečių. Nors šis sezonas mūsų komandai nesusiklostė taip, kaip norėjome, džiugu, kad tokios tradicijos yra tęsiamos.“

Tradiciją kiekvieno sezono pabaigoje papildyti alėją dvejus metus iš eilės buvo prislopinusi pandemija. Prieš tai, 2019 m. pavasarį, savo delną įspaudą Kaune paliko Brandonas Daviesas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA