Antrame pusfinalio susitikime Panevėžio „Lietkabelis“ sutraiškė Kauno „Žalgirį“ | Kas vyksta Kaune

Antrame pusfinalio susitikime Panevėžio „Lietkabelis“ sutraiškė Kauno „Žalgirį“

„BC Žalgiris“ „Facebook“ puslapio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai patyrė pralaimėjimą antrosiose „Betsafe-LKL“ čempionato pusfinalio serijos rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Panevėžyje rezultatu 55:79 (16:20, 11:28, 14:16, 12:17) nusileido vietos „Lietkabeliui“, o serijos rezultatas tapo lygus 1:1.

Joshas Nebo pataikė du dvitaškius viena ranka ir užbaigė greitą ataką, nelengvą metimą įmetė Tai Websteris, tačiau teko vytis varžovus – 8:13. Puolime atkovotą kamuolį dviem taškais pavertė Tyleris Cavanaugh, du taškus įmetė Artūras Milaknis, o Nielsas Giffey realizavo du baudų metimus ir kėlinį užbaigė metimu iš po krepšio – 16:20.

Dvitaškį su varžovo pražanga įvertė Lukas Lekavičius, tačiau per keturias minutes deficitas išaugo iki dviženklio – 19:33. Keturis taškus surinko Joffrey Lauvergne, tą patį padaryti pavyko ir T. Cavanaugh, bet į pertrauką žalgiriečiai išėjo turėdami daugiau nei dviejų dešimčių deficitą – 27:48.

„BC Žalgiris“ „Facebook“ puslapio nuotr.

Du dėjimus iš viršaus atliko ir du dvitaškius pataikė J. Nebo, o vidutinio nuotolio metimu pasižymėjo T. Websteris – 37:54. Du lengvus taškus iš po krepšio įmetė N. Giffey, dviejų taškų vertės metimą realizavo L. Lekavičius, o T. Cavanaugh sumetė baudų metimus – 43:62.

T. Cavanaugh vėl taikliai metė nuo baudų metimo linijos, dar po du taškus įmetė J. Nebo ir T. Websteris, o savo taškų sąskaitą atsidarė ir Paulius Jankūnas – 51:68. Tą patį pavyko padaryti Regimantui Miniotui ir Mantui Kalniečiui, bet skirtumas tarp komandų netirpo – 55:79.

„Žalgiris“: J. Nebo 16 (5 atk. kam.), T. Cavanaugh 10, N. Giffey 6 (7 atk. kam.), T. Websteris 6, L. Lekavičius 5 (4 rez. perd.), J. Lauvergne 4, M. Kalnietis 2 (6 rez. perd.), R. Miniotas 2, P. Jankūnas 2, A. Milaknis 2, J. Strelniekas 0, K. Lukošiūnas 0.

„Lietkabelis“: V. Lipkevičius 21, D. Gagičius 15.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA