„BMW“ manevras Taikos prospekte baigėsi avarija: prie vairo mama su dviem vaikais | Kas vyksta Kaune

„BMW“ manevras Taikos prospekte baigėsi avarija: prie vairo mama su dviem vaikais

Šeštadienį viešoje erdvėje išplito vaizdo įrašas, kuriame vaizdo registratoriaus pagalba įamžinti lengvojo automobilio „BMW” manevrai. Veikiausiai aklojoje zonoje kito automobilio nepastebėjusi „BMW” vairuotoja paeiliui padarė kelis Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

„Šios dienos istorija Taikos prospekte. Gali taip atsitikti visiems, bet kai sužinai, kad automobiliu „BMW” per tarpelį tarp mašinų spraudėsi mama su dviem vaikais, tai pašiurpo oda. Sužeistų nėra. Visi blaivūs, tad istorija baigėsi eismo įvykių deklaracijos pildymu”, – rašoma „Reidas” „Facebook” paskyroje.

Spėjama, kad „BMW” manevrus įamžinusio vairuotojo automobilis atsidūrė aklojoje zonoje, tačiau kaip matyti vaizdo įraše, „BMW” rikiuojasi prieš pėsčiųjų perėją, per ištisinę liniją ir be posūkio signalo.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad remiantis Administracinių nusižengimų kodekso 417 straipsnio 3 dalimi, reikalavimo duoti kelią pradedant važiuoti, įvažiuojant į kelią, persirikiuojant ir kitaip keičiant važiavimo kryptį nevykdymas, įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą pažeidžiant Kelių eismo taisyklių reikalavimus užtraukia baudą vairuotojams nuo 60 iki 90 eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA