„Ryto“ sirgaliai atvyko į Kauną: pasitiko armija pareigūnų | Kas vyksta Kaune

„Ryto“ sirgaliai atvyko į Kauną: pasitiko armija pareigūnų

Artėjant karštam Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ derbiui, į „Žalgirio“ areną pradėjo plūsti minios sirgalių. Atvykstančius „Ryto“ fanus pasitiko gausios policijos pajėgos.

„Gal žinot kas vyksta šiuo metu prie geležinkelio stoties?“ – klausė kaunietė.

Moteris minėtoje vietoje matė 9 policijos autobusiukus, keturi iš jų – paruošti riaušių malšinimui, su grotomis ant langų, taip pat pora paprastų policijos mašinų.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas šiuo metu neatsiliepia, todėl informacijos apie gausias pajėgas, kiek pareigūnų susirinko ir prižiūri tvarką, ar išvengta incidentų kol kas nėra.

Prie Kauno geležinkelio stoties susibūrę pareigūnai laukė traukiniu atvykstančių sirgalių, o didelės pajėgos taip pat prižiūrėjo sostinės ekipos fanus Nemuno saloje.

„Kas vyksta Kaune“ žurnalistai užfiksavo, kaip „Ryto“ sirgaliai prie arenos paleido spalvotų dūmų uždangą, skambėjo skanduotės, tarp kurių – ir nelabai graži „žalia k**va“, susirinkę sirgaliai mušė būgnus ir ragino palaikyti savo komandą.

Pirmo šį LKL sezoną „Žalgirio“ ir „Ryto“ susitikimo pradžia – 17.20 val. Rungtynių eigą gyvai kviečiame sekti portale „Kas vyksta Kaune“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA