Smarkus susidūrimas Šančiuose: iš sumaitoto automobilio vaduotas žmogus | Kas vyksta Kaune

Smarkus susidūrimas Šančiuose: iš sumaitoto automobilio vaduotas žmogus papildyta

Ketvirtadienio rytą Šančiuose susidūrė dvi transporto priemonės, įvykio vietoje prireikė ir ugniagesių, ir medikų. Kauniečiai praneša, kad formuojasi transporto priemonių spūstis.

„Prieš 5 min. susidūrė, A. Juozapavičiaus pr. Bandykit apvažiuot, nes eilutė darosi”, – „Kas vyksta Kaune” grupėje praneša vairuotojai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinti pareigūnė patvirtino, kad A. Juozapavičiaus prospekte apie 10 valandą įvyko eismo įvykis, šiuo metu daugiau detalių pareigūnai neteikia.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento budintis pareigūnas, ugniagesiai iš sumaitoto automobilio padėjo vaduoti žmogų.

„Ištraukėm vieną žmogų. Buvo durelės užspaustos, negalėjo pats išlipti, panaudojom gelbėjimo įrangą ir perdavėm medikams”, – teigė jis.

Papildyta spalio 22 dieną 09.56 val.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno valdybos duomenimis, ugniagesiai sulaukė pranešimo, kad susidūrė du automobiliai, vienas žmogus negali išlipti.

Atvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad iš „Volvo“ automobilio negalėjo išlipti žmogus, nes per eismo įvykį deformavosi durelės. Gelbėjimo įranga durelės atidarytos, žmogus perduotas medikams.

Automobilio „Subaru Legasy“ vairuotojas iš automobilio išlipo pats. Abu vairuotojai išvežti į gydymo įstaigą. Atjungti abiejų automobilių akumuliatoriai. Teritorija kurį laiką buvo aptverta STOP juosta. Kelio dangą sutvarkė Kauno švaros darbuotojai.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA