Meno festivalis „Degantis žmogus“ – jau ir Kauno „Akropolyje“: lankytojų laukia spalvų ir garsų fiesta | Kas vyksta Kaune

Meno festivalis „Degantis žmogus“ – jau ir Kauno „Akropolyje“: lankytojų laukia spalvų ir garsų fiesta

Organizatorių nuotr.

Kauno „Akropolis“ rugpjūčio 21–22 dienomis lankytojus kviečia į išskirtinį ir pirmą kartą organizuojamą alternatyvaus meno instaliacijų bei spalvų festivalį „Degantis žmogus“. Visą savaitgalį prekybos centro lankytojai turės galimybę nemokamai pasinerti į spalvų terapijos pasaulį, sudalyvauti draugystės apyrankių dirbtuvėse, pasimėgauti afrikietiškų būgnų šou bei kitomis pramogomis, kurių netrūks įvairaus amžiaus žmonėms.

Kauno „Akropolis“ kviečia visus prekybos centro lankytojus ir miesto svečius į užburiančias vasaros išlydėtuves, kur lankytojų lauks įvairios pramogos bei kūrybinės dirbtuvės. Taip pat 3 aukšto renginių aikštėje iškils išskirtinai šiam festivaliui sukurtos įspūdingos menininko Simono Kacevo dekoracijos. Jų gamybai panaudota ypatinga technika, medžiagos bei didžiuosiuose užsienio renginiuose matomi spalvų efektai.

„Pastebime, kad prekybos centro lankytojai jau po truputį grįžta po vasaros atostogų ir pradeda ruoštis artėjančiai mokslo metų pradžiai. Šį savaitgalį kviečiame visus ne tik apsipirkti, bet ir užsukti į renginių erdvę, kurioje bus galima susipažinti su įvairiomis meno kryptimis, formomis bei pasisemti idėjų savo kūrybinei išraiškai. Džiaugiamės galėdami žmonėms pasiūlyti renginius, kurie yra ne tik pramoginiai, tačiau ir pažintiniai“, – sako Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Kuodytė.

Mėgautis pramogomis Kauno miesto gyventojai ir svečiai kviečiami šeštadienį nuo 12 iki 21 val. bei sekmadienį nuo 12 iki 18 val. Lankytojai galės pasinerti į spalvų terapijos pasaulį, apsilankyti kūrybinėse dirbtuvėse, šventinio makiažo salone. Renginio metu norintieji taip pat galės pasidaryti laikinas tatuiruotes ir pasigaminti draugystės apyrankes, o mažųjų festivalio dalyvių lauks nustebinti pasirengę animatoriai.

„Lankytojams esame paruošę išskirtinę muzikinę programą – išvysime Afrikos būgnų šou, pasirodymus atliks DJ Erichas bei mušamųjų instrumentų ansamblis „Ritmas kitaip“. Dalyviai galės atsigaivinti ir pasimėgauti spalvotais nealkoholiniais kokteiliais bei sužinoti daugiau apie žolininkystę ir mineralus iš šių sričių specialistų“, – atskleidžia B. Kuodytė.

Kauno „Akropolio“ valdytoja atkreipia dėmesį, jog renginio metu bus skiriamas ypatingas dėmesys saugumo užtikrinimui, laikantis visų Lietuvos Respublikos Sveikatos Apsaugos Ministerijos nurodytų reikalavimų. Lankytojai privalės dėvėti apsaugines veido kaukes, laikytis atstumo, prekybos centre bus reguliariai dezinfekuojami visi dažniausiai liečiami paviršiai.

„Burning man“ festivalio įkvėpta šventė, atkeliaujanti ir į Kauno „Akropolį“ žada ypatingas vasaros išlydėtuves. Visos savaitgalį vyksiančios pramogos lankytojams bus nemokamos, o pasibaigus renginiui, žmonės specialiai jam sukurta dekoracija galės grožėtis dar dvi savaites.

Detali renginio programa:

RUGPJŪČIO 21 D. (ŠEŠTADIENIS)12–12:30 val. Festivalio atidarymas. „Ritmas kitaip“ pasirodymas.
12–17 val. Didžėjų muzika.
12–13 val. Kojūkininkai. I aukštas.

12–18 val. Mandalų piešimo dirbtuvėlės suaugusiems ir vaikams.
12–18 val. „Henna tattoo“ piešimas ant kūno.
12–18 val. Konsultacijos apie mineralus, jų savybes.
12–18 val. „EAST ISLAND“ Tailando masažai.
12–18 val. „PEGASAS“ lounge skaitykla.
12–18 val. „HOBBY SHOP“ žaidimų zona vaikams ir suaugusiems.
16–16:45 val. Vakarinės dalies atidarymas – Afrikos būgnų šou.
17–18 val. Veidrodinių personažų pasirodymas.17–21val. Vakaro programa: DJ Erichas.

RUGPJŪČIO 22 D. (SEKMADIENIS)
12–18 val. Didžėjų muzika.
12–18 val. „PEGASAS“ lounge skaitykla.
12–18 val. „HOBBY SHOP“ žaidimų zona vaikams ir suaugusiems.
12–18 val. Mandalų piešimo dirbtuvėlės suaugusiems ir vaikams.
12–18 val. Konsultacijos apie mineralus, jų savybes.
12–18 val. „Henna tattoo“ piešimas ant kūno.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA