Tiesiogiai iš Jonavos: iškilmingas miesto gimtadienio koncertas | Kas vyksta Kaune

Tiesiogiai iš Jonavos: iškilmingas miesto gimtadienio koncertas tiesioginės transliacijos pradžia 19 val.

Nuo pat rugpjūčio 1-osios Jonavos miesto šventę švenčiantys jonaviškiai ir miesto svečiai šiandien sulauks ne tik šventinės mugės, naujojo pėsčiųjų tilto atidarymo ir kitų pramogų, bet ir šventę vainikuojančio koncerto. Jo tiesioginę transliaciją portale „Kas vyksta Kaune” galėsite stebėti nuo 19 val.

 

Jau kelias dienas vykstanti Jonavos miesto šventė šiandien pasitinka ir spalvinga programa. Nuo 10 val. ryto Sąjūdžio aikštėje, Garbės piliečių al. ir Joninių slėnyje šurmuliuos šventinė mugė.

Kosmonautų gatvėje 12 val. įvyks naujojo pėsčiųjų tilto atidarymas. Čia pasirodymą surengs pučiamųjų orkestras, cirko akrobatė, bus galima pasigrožėti pirotechnikos efektais.

Ramybės skvere nuo 10 iki 17 val. bus įsikūręs vaikiškų daiktų turgelis, važinėsis elektrinis traukinukas. 14 val. vyks psichologės Mildos Karklytės-Palevičienės paskaita „Emocinis intelektas ir jo svarba vaiko gyvenime“. 16 val. atplauks Kapitonas Flintas.

Didžiausia šventės kulminacija – 19 val. Joninių slėnyje ant scenos žengs grupė „Vairas“, Donatas Montvydas su gyvo garso grupe taip pat „Sisters on Wire“. Na, o 24 val. akį džiugins ir „Fejerijos“ programa.

Daugiau informacijos apie renginį čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA