Sūnaus blogiausias scenarijus pasitvirtino: ugniagesiai rado nuskendusio tėvo kūną | Kas vyksta Kaune

Sūnaus blogiausias scenarijus pasitvirtino: ugniagesiai rado nuskendusio tėvo kūną

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kaip ketvirtadienį rašė portalas „Kas vyksta Kaune“, miestiečiai šalia Nemuno naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį užfiksavo specialiųjų pajėgų sujudimą. Tą kartą tėvo pasigedęs ir pareigūnams apie tai pranešęs sūnus įtarė blogiausią scenarijų. Deja, bet nuojauta nemelavo – jau kitą dieną buvo rastas vyro kūnas.

Kaip tada pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas prie Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos, liepos 8 dieną, 00.31 val. gautas pranešimas, kad apie 22 val. iš namų išėjo galimai neblaivus pranešėjo tėvas, dabar atėjęs prie Nemuno ant kranto rado paliktas kelnes, batus, įtaria, kad nuskendo.

Ugniagesių teigimu, ant kranto buvo rasti dingusio žmogaus drabužiai, batai, cigaretės. Tada buvo išžvalgyta Nemuno upė nuo S. Gimžausko gatvės iki Vakarinio aplinkkelio tilto, bet vyras nebuvo rastas.

Šiandien valdybos suvestinėje buvo pranešta apie istorijos atomazgą.

Joje nurodoma, kad ketvirtadienio dieną paieška buvo tęsta toliau. Jos metu Nemuno viduryje, už 50 metrų nuo kranto, ant seklumos buvo rastas skenduolio kūnas. Kūnas parplukdytas į krantą ir perduotas policijos pareigūnams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA