Kauno „Žalgiris“ sutriuškino varžovus išvykoje | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris“ sutriuškino varžovus išvykoje

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

„Betsafe–LKL“ čempionate Martino Schillerio auklėtiniai iškovojo pergalę Šiauliuose. Šio miesto arenoje žalgiriečiai rezultatu 88:74 (19:9; 25:14; 24:34, 20:17) įveikė vietos „Šiaulius“.

Nigelas Hayesas tritaškiu iš kampo atidarė rungtynes, o Joffrey Lauvergne ir Paulius Jankūnas po kartą įdėjo iš viršaus – 7:5. Prancūzas surinko keturis taškus iš eilės, du baudų metimus sumetė komandos kapitonas, dvitaškį pridėjo Martinas Gebenas, Augustine’as Rubitas taikliai metė iš toli, o kėlinio pabaigoje vieną baudos metimą realizavo Rokas Jokubaitis – 19:9.

Po pertraukėlės tas pats R.Jokubaitis smeigė tritaškį, po dvitaškį pataikė Lukas Lekavičius ir Marekas Blaževičius – 26:13. Karolis Lukošiūnas pataikė du tolimus metimus, o Thomasas Walkupas ir Steve’as Vasturia pridėjo po dvitaškį – 36:18. T.Walkupas pridėjo ir tritaškį, S.Vasturia sumetė du baudų metimus, o kėlinio pabaigoje tolimą metimą pataikė ir P.Jankūnas – 44:23.

S.Vasturia po pertraukos įmetė du tritaškius, du dvitaškius pridėjo P.Jankūnas, N.Hayesas įdėjo iš viršaus, o dar vieną tritaškį smeigė R.Jokubaitis – 59:40. N.Hayesas įmetė vieną baudos metimą, L.Lekavičius surinko penkis taškus paeiliui, o kėlinuką taikliu tolimu metimu uždarė A.Rubitas – 68:57.

Po du taškus lemiamo ketvirčio pradžioje pelnė S.Vasturia ir M.Gebenas, o K.Lukošiūnas ir T.Walkupas vėl pataikė iš toli – 78:64. M.Blaževičius surinko keturis taškus, o S.Vasturia ir K.Lukošiūnas pataikė po dar vieną tolimą metimą – 88:74.

„Žalgiris“: S.Vasturia 15, K.Lukošiūnas 12, P.Jankūnas 11 (5 atk. kam.), T.Walkupas 8 (9 rez. perd.), R.Jokubaitis 7, L.Lekavičius 7, M.Blaževičius 6 (7 atk. kam.), N.Hayesas 6 (4 rez. perd.), J.Lauvergne 6, A.Rubitas 6, M.Gebenas 4.

„Šiauliai“: E.Stankevičius 24, A.Urbutis 17.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA