Naująjį Eurolygos sezoną Kauno „Žalgiris“ pradės toli nuo namų arenos | Kas vyksta Kaune

Naująjį Eurolygos sezoną Kauno „Žalgiris“ pradės toli nuo namų arenos

Delfi nuotr.

Trečiadienį paaiškėjo, kokiu grafiku Kauno „Žalgirio“ komanda sužais 34 Eurolygos reguliariojo sezono rungtynes. Stipriausia Europos krepšinio lyga paskelbė naujojo sezono tvarkaraštį, skelbiama komandos pranešime žiniasklaidai.

Eurolygos sezonas Lietuvos čempionams prasidės išvykoje maču su Pirėjo „Olympiacos“ komanda. Svečiuose žalgiriečiai sužais pirmąsias 3 sezono rungtynes, o ant „Žalgirio“ arenos parketo žengs spalio 15-ąją, kai į Kauną atvyks Stambulo „Anadolu Efes“ ekipa.

Naujajame sezone Eurolygoje rungtyniaus tos pačios 18 komandų kaip ir dėl koranaviruso nutrauktame praėjusiame sezone.

Lyginant su praėjusiu sezonu tvarkaraštyje dvigubų savaičių skaičius pamažėjo nuo 7 iki 6, tačiau nuo 1 iki 2 išaugo kartai, kai abu dvigubos savaitės mačai bus žaidžiami išvykose.

Sausio viduryje žalgiriečiai lankysis Rusijoje, kur susitiks su Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Maskvos CSKA komandomis, o sausio pabaigoje panaši kelionė laukia į Ispaniją (mačai su Valensijos „Basket“ ir Vitorijos „Baskonia“ komandomis).

Dvigubų savaičių susitikimai laukia ir namuose. Gruodžio 15 ir 17 d. kauniečiai „Žalgirio“ arenoje priims Valensijos ir Stambulo „Fenerbahce“ komandas, o kovo 3 ir 5 d. į Kauną atvyks Vilerbano ASVEL ir Milano „AX Armani“ ekipos.

Per pirmąjį ratą, kuris baigsis gruodžio 29 d., „Žalgiris“ namuose sužais 9 rungtynes, o antroje sezono dalyje lauks 8 mačai savų žiūrovų akivaizdoje.

Visą 2020–2021 m. „Žalgirio“ Eurolygos sezono grafiką galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA