„Drive In Live“ komanda keliasi į Nemuno salą – Kauną džiugins išskirtiniais pasirodymais | Kas vyksta Kaune

„Drive In Live“ komanda keliasi į Nemuno salą – Kauną džiugins išskirtiniais pasirodymais

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Paluknio aerodrome sudėtingiausiomis karantino sąlygomis vykusio gyvų koncertų ciklo „Drive In Live“ pavasario sezoną uždarė sėkmingas Lino Adomaičio koncertas. O jau šį savaitgalį šou rengėjų komanda persikels į Nemuno salą prie Kauno „Žalgirio“ arenos: ten startuos nauja pramogų erdvė „Pakrantė“, kurioje vyks išskirtinis projektas, vasaros sezono renginių ir koncertų ciklas „Pakrantė LIVE“.

[galerija kiek=”4″]

Ir šįkart žmonėms nebereikės klausytis mėgiamų atlikėjų iš automobilių.

Kiekvieną ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį kauniečiai į „Pakrantę“ galės vykti šeimomis: ten veiks maisto furgonų zona, bus galima atsigaivinti arenos restorano „SALA“ siūlomais gėrimais, bus įrengta pramogų erdvė mažiesiems.

„Pakrantės“ atidarymas įvyks jau šį penktadienį. O pirmasis koncertas iš „Pakrantė LIVE“ serijos rengiamas birželio 6 d. šeštadienį, 21 valandą: naująjį vasaros koncertų ciklą Nemuno saloje pradės nuotaikingoji kompanija „Saulės kliošas“. Tai bus ypatingas koncertas, nes grupė švenčia 20-ies metų kūrybinį jubiliejų.

„Kai mintyse gimė idėja organizuoti „karantininius“ koncertus, ir šios minties vedami mes atsidūrėme Paluknio aerodrome, daug kas sukiojo pirštą prie smilkinio. Sakė, kad keistas ir rizikingas sumanymas žmonėms transliuoti koncertus gyvai per radiją, vaizdą scenoje stebint iš automobilių, – pasakojo „Showart“ vadovas Artūras Trofimovas.

„Bet dabar galime tvirtai pasakyti, kad džiaugiamės nepabijoję įgyvendinti savo drąsius ir kokybės požiūriu bekompromisius tikslus. Ko gero, tam pritars visos „Drive In Live“ koncertavusios grupės, o jų turėjome pačių įvairiausių – nuo GIEDRĖS ir „G&G Sindikato“ iki Donato Montvydo ir „Happyendless“, – teigė jis.

„Esame labai dėkingi visiems, drauge kūrusiems beprotišką muzikos šventę Vilniaus aeroklubo teritorijoje Paluknyje. Pavasario sezoną užbaigėme aukštai iškelta galva. O dabar sutelkiame dėmesį į Kaune vyksiančius vasaros koncertus „Pakrantė LIVE“, kuriuos organizuojame drauge su NGR servisu ir „Žalgirio“ arena. Ir šįkart koncertai vyks jau nebe automobiliuose, o po atviru dangumi, tradiciniu formatu“, – pranešime spaudai cituojamas A. Trofimovas.

„Kadangi esame pačiame miesto centre, salą paprasta pasiekti viešuoju transportu. O atvykusieji nuosavais automobiliais galės parkuotis arenos aikštelėse, telefonais atsisiuntę „ADC“ parkingo programėlę. Pirmas 3 valandas – nemokamai.

Saugiai palikus automobilį, galima bus lengvai pasiekti „Pakrantė LIVE“ koncerto zoną ir įsitaisyti prie staliukų ar susirasti kitą patogią vietą, – sakė Kauno „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo skyriaus vadovas Mantas Vedrickas.

„Ketvirtadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais nuo 11.30 val. iki vakaro „Pakrantė“ galės priimti didesnį srautą žmonių, o vakarais vyksiantys gyvos muzikos koncertai – tiek, kiek leidžia LR Vyriausybės karantino sprendimai: kol kas – iki 300 žmonių, vėliau – galbūt 500, 700 ir 900 lankytojų“, – teigė jis.

„Kadangi į „Pakrantė LIVE“ serijos koncertus galime parduoti labai mažai bilietų, galima juos pavadinti VIP kocertais, kuriuose sudalyvauti galės tik patys pirmieji, suskubę pasinaudoti proga po atviru dangumi išgirsti atlikėjų koncertus. Be to, bus galimybė įsigyti VIP bilietus prie staliukų, VIP ložėse.

Planuojame, kad čia vyks ne tik koncertai, bet ir įvairaus formato renginiai, pokalbių šou. Esame pasiruošę priimti ir privataus sektoriaus įmones, kitus klientus, norinčius paminėti vasarą ir pasinaudoti infrastruktūra, kuri įkurta unikalioje vietoje – Nemuno saloje, prie upės vingio. Kas gali būti geriau už vasaros vakarus, artimųjų ir draugų rate klausantis mėgiamos muzikos, saulėlydžiui dažant Nemuno krantus“, – kalbėjo A. Trofimovas.

Po „Pakrantė LIVE“ sezono starto birželio 6 d. su „Saulės kliošu“, birželio 12 d. pasirodymų seriją pratęs „Baltasis Kiras“, birželio 13 d. – GIEDRĖ, birželio 20 d. – Junior a. Vėlesnė koncertų programa bus pristatyta netrukus. Bilietus platina bilietai.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA