Pasaulinė muzikos sensacija iš Lietuvos Dynoro pristato naują dainą ir vaizdo klipą | Kas vyksta Kaune

Pasaulinė muzikos sensacija iš Lietuvos Dynoro pristato naują dainą ir vaizdo klipą

Organizatorių nuotr.

Pasauline muzikos sensacija tapęs lietuvis Dynoro pristato ilgai gerbėjų lauktą naują klubinį singlą pavadinimu „Zver“ (liet. k. – žvėris), kurį papildo vaizdo klipas su labai stipria žinute.

Kaip rašoma pranešime spaudai, oficialus klipas kūriniui „Zver“ pasakoja apie du labai artimus šeimos narius iš skirtingų kartų, kurie siekia rasti harmoniją tarpusavio santykiuose. Abu yra užsispyrę ir bando vienas kitam primesti savo pasaulėžiūrą.

Pasak Dynoro atstovų, šiuo klipu nesiekiama kritikuoti nei konservatyvių religinių pažiūrų, nei vakarietiškos maištavimo išraiškos. Jo tikslas – populiarinti priėmimo ir atleidimo svarbą, nepaisant prieštaringų nuomonių.

Dynoro, kurio tikrasis vardas yra Edvinas Pechovskis, visame pasauyje išgarsėjo 2018 m., kai jo įrašytas kūrinys „In My Mind“ tapo vienu ryškiausių metų hitų. Jis netgi tapo populiariausia daina Vokietijoje.

Vėliau pasirodė dar trys itin sėkmingi kūriniai su Ilkay Sencan („Rockstar“), Alok („On & On“) ir Ina Wroldsen („Obsessed“). Pastarasis kūrinys šiemet Knygų mugėje vykusiuose AGATA klausomiausių 2019 metų įrašų ir albumų apdovanojimuose buvo paskelbtas kaip grojamiausia 2019 metų lietuviška daina radijo stotyse.

O 2019 m. pradžioje Dynoro pasirašė svarbią leidybinę sutartį su JAV „Arista“ garso įrašų firma, priklausančia „Sony Music Germany“. Tačiau nepaisant visų šių faktų, apie patį atlikėją vis dar yra žinoma nedaug, o, kaip teigia jo atstovai, geriausias būdas pažinti Dynoro – įsiklausyti į jo muziką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA