„Bolt“ pristato naujieną: į paslaugų platformą įdiegta papildoma funkcija | Kas vyksta Kaune

„Bolt“ pristato naujieną: į paslaugų platformą įdiegta papildoma funkcija

Asociatyvi / Bendrovės archyvo nuotr.

Europoje pirmaujančios pavėžėjimo paslaugų platformos „Bolt“ kelionės Lietuvos gyventojams nuo šiol tampa dar patogesnės. Keleivių patirtis lengvina mobiliojoje programėlėje „Bolt“ įdiegta nauja funkcija, kuri leidžia į kelionės maršrutą įtraukti keletą papildomų stotelių.

Kaip rašoma „Bolt“ pranešime spaudai, norint pasinaudoti šia funkcija, programėlėje „Bolt“ esančio kelionės adreso laukelio dešinėje pusėje tereikės paspausti mažą pliuso ženklą: taip keleiviai į savo kelionės maršrutą galės iš anksto įterpti norimas papildomas stoteles. Vienai kelionei bus galima nurodyti iki trijų stotelių, o paskutinis sustojimas – galutinis kelionės tikslas.

Naujos „Bolt“ funkcijos pavyzdys / Organizatorių nuotr.

„Mūsų siekis – užtikrinti, kad kelionės „Bolt“ taptų dar sklandesnės ir patogesnės. Todėl džiaugiamės galėdami pasiūlyti šią naują funkciją, teikiančią pridėtinės vertės ne tik mūsų keleiviams, bet ir vairuotojams. Atnaujinta programėlė padės vairuotojams lengviau planuoti savo laiką, o keleiviams – matyti tikslią kelionės kainą“, – pasakoja „Bolt“ vadovas Lietuvoje Andrius Pacevičius.

Įdiegus naująją programėlės funkciją, visos kelionės, apimančios ir papildomus sustojimus, informacija „Bolt“ vairuotojo žemėlapyje bus matoma iš anksto. Tuo tarpu galimybė į kelionės maršrutą iš anksto įtraukti papildomas stoteles leis keleiviams išvengti nenumatytų išlaidų.

Numatoma, kad „Bolt“ programėlė su nauja funkcija „Android“ ir „iOS“ vartotojams atsinaujins per šį mėnesį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA