Įspūdingi „Žalgirio“ naujokų dėjimai – gražiausių Eurolygos epizodų dešimtuke | Kas vyksta Kaune

Įspūdingi „Žalgirio“ naujokų dėjimai – gražiausių Eurolygos epizodų dešimtuke

R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkų pergalingose rungtynėse su Madrido „Real“ sukurti dėjimai pateko į Eurolygos gražiausių trečiojo turo epizodų dešimtuką.

Aštuntoje pozicijoje atsidūrė momentas iš pirmojo rungtynių „Žalgirio“ arenoje kėlinio. Po krepšiu prasiveržęs Marius Grigonis sudėtingoje situacijoje rado, kaip iškišti kamuolį Zachui LeDay, o šis jį galingai sugrūdo į Ispanijos čempionų krepšį.

Antrąją vietą užėmė Thomaso Walkupo perdavimas ir Jocko Landale‘o galingas dėjimas trečiajame mačo kėlinyje.

Beje, ketvirtoje vietoje galima sutikti ir buvusį žalgirietį Brandoną Daviesą, kuris įspūdingu dėjimu sustabdė Berlyno ALBA greitą ataką, o pirmąją poziciją užėmė efektingas Atėnų „Panathinaikos“ žaidimas tiek gynyboje, tiek greitajame puolime.

Eurolygos trečiojo turo naudingiausio žaidėjo (MVP) lenktynėse antras liko Z. LeDay. Susitikime su Madrido „Real“ žalgirietis per 27 minutes pelnė 26 taškus (9/12 dvitaškiai, 1/2 tritaškis, 5/5 baudos), sugriebė 9 atšokusius kamuolius ir surinko 35 naudingumo balus.

Z. LeDay nusileido tik karjeros mačą sužaidusiam prancūzui Nando De Colo. Stambulo „Fenerbahce“ gynėjas per 31 minutę įmetė net 39 taškus (12/15 dvitaškiai, 3/6 tritaškiai, 6/7 baudos) ir sukaupė 44 naudingumo balus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA