Lampėdžiai nuo šiol turės įspūdingą grožio saloną | Kas vyksta Kaune

Lampėdžiai nuo šiol turės įspūdingą grožio saloną

R. Tenio nuotr.

Miesto centrą užkariaujant erdviems, visas grožio paslaugas teikiantiems salonams, vis dar akivaizdu, kad tokių paslaugų paklausa išlieka milžiniška. Tačiau ji egzistuoja ne tik minėtame centre, bet ir miesto pakraščiuose – tai įvertinę kauniečiai nusprendė, kad atėjo metas šias tendencijas perkelti būtent į juos. Šį kartą naujas grožio salonas „Imasun“ atidaromas Lampėdžių bei Kaniūkų sankirtoje, Raudondvario pl. 231, kur visai neseniai veiklą pradėjo ir moderni odontologijos klinika.

[galerija kiek=”8″]

Įkūrė trys šeimos nariai

Kalbantis su „Imasun“ savininkais griūna visi mitai, kad grožio sritis artima tik moterims ir vyrai nieko apie ją neišmano – „Imasun“ salono įkūrėjų trijulėje yra net du vyrai: tėvas bei sūnus. Trijulė užkoduota net pavadinime „Imasun“, kuris susideda iš Imanto, Marijos ir Armando vardų dalių.

„Jūs tik pasakykit, kuri paslauga domina, viską papasakosim“, – grožio paslaptis it žirnius beria „Imasun“ vyrukai. Tiesa, pavadinime užkoduota ir kita detalė: tai žodis „sun“, kuris sufleruoja salono įdirbį soliarumų sferoje. „Sulaukus rudens visus kviečiame pasišildyti soliariumuose“, –  šypsosi trečioji komandos narė Marija, šio grožio salono šeimininkė. Ar dėl šildančių soliariumo spindulių, ar dėl tiesiog įgimtų savybių, bloga nuotaika šioje komandoje, regis, neegzistuoja.

„Imasun“ salono atidarymo šventė / R. Tenio nuotr.

„Turėti grožio saloną buvo ilgus metus brandinta svajonė, todėl net ir daugybės komplimentų sulaukusį interjerą kūrėme patys. Stengėmės, kad ši vieta būtų jauki ir ypatinga, todėl daug dėmesio skyrėme detalėms, pavyzdžiui, vieninteliams tokiems Lietuvoje veidrodžiams.

„Imasun“ salono veidrodžiai / R. Tenio nuotr.

Norime, kad apsilankymo metu veidrodyje save stebintys klientai jaustųsi ypatingai: juk geros emocijos užkrečiamos!”, –  optimizmo nestokoja įkūrėjai, kuriems šio salono idėja gimė gana spontaniškai. „Nors apie saloną svajojome seniai, radę šią vietą, kuri pretenduoja tapti mini rajono centru (šalia odontologijos klinika, prekybos centras, vaikų žaidimų kambarys ir t.t.) sprendimą turėjome priimti vos per kelias dienas. Dabar tikrai nesigailime!”, –  ryžtingumo nestokoja grožio industrijos profesionalai.

Viskas vienoje vietoje

„Imasun“ komanda tiki, kad grožio paslaugos šiandien tapo kur kas daugiau nei tik būtinybė prieš svarbesnes šventes. „Manikiūras, pedikiūras, rūpinimasis savo oda –  jau seniai tai atliekame reguliariai, taip pasikeldami ne tik nuotaiką, bet ir pasitikėjimą savimi. Žinodami šią tendenciją, pastebėjome, kad bent jau šiame rajone viskas buvo kiek komplikuota –  dažniausiai, kad gautum reikiamas paslaugas, turėdavai keliauti per kelis skirtingus salonus, o tai nėra patogu“, –  apie idėją įkurti visas paslaugas vienijantį saloną pasakoja Marija.

„Tiesiog norime paraginti rūpintis savo grožiu ir sveikata kompleksiškai. Juk, pavyzdžiui, švytinti oda – ne tik grožio, bet ir sveikatos ženklas. Tam siūlome kosmetologo bei veido masažo paslaugas, taip pat tokias klienčių pamėgtas tradicines veido procedūras kaip bioorevitalizacija, neadatinė mezoterapija, kubido veido masažas, deguonies terapija, cryo terapija. Tas pats su plaukais: svarbu ne tik gražus kirpimas, bet ir sveikas plaukas, todėl, esant pageidavimui, galime atlikti kirpimą karštomis žirklėmis. Depiliacijos specialistė, tup tarpu, garsėja pačiomis švelniausiomis depiliacijomis, o soliariumai – ypatinga priežiūra. „Megasun” stovimi ir gulimi soliariumai leis klientams pasirinkti kaip jiems maloniau įgauti įdegį.

Kūno įdegio priežiūrai rekomenduosime ir specialias priemones, tokias kaip „Tan Densire”, „Onyx”. Žinoma, neatsiliekame ir nuo svarbiausių plaukų priežiūros tendencijų, todėl salone rasite pamėgtų profesionalios kosmetikos ženklų tokių kaip „Keune”, „ Loreal”, „ Kerastase”, taip pat ir ekologiškos „ Teabase” kosmetikos.

Na ir, žinoma – šeimos vyrai nepamiršo ir vyriškų grožio paslaugų, todėl salone jie laukiami ne ką mažiau negu moterys.

„Neapsisprendžiate, nuo kurios grožio procedūros pradėti? Prie kavos puodelio mielai rasime sprendimą!”, – šypsosi „ Imasun” komanda.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA