Kaunietė pakraupusi: šuns šeimininkas egzekuciją stebėjo šaltu veidu | Kas vyksta Kaune

Kaunietė pakraupusi: šuns šeimininkas egzekuciją stebėjo šaltu veidu

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Ketvirtadienio vakarą su „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekė skaitytoja, kuri pasakojo kaip šeimininkas leido savo agresyniam šuniui sudraskyti laukinę katę.

„Esu sukrėsta įvykio, kurio liudininke šiandien buvau. Noriu perspėti netoli Naujakurių g. gyvenančius žmones ir jų vaikus saugotis ir saugoti savo augintinius“, – įspėjo skaitytoja.

„Rugsėjo 19-ą dieną (ketvirtadienį) apie 7 val. 50 min. minėtoje gatvėje prie parduotuvės „Norfa“ automobilių stovėjimo aikštelėje vyras vedžiojo margą, didelį šunį, kuris buvo vienos iš tų, visiems žinomų agresyvių šunų veislių.

Truputį toliau nuo jų ant žemės gulėjo katė. Šuns šeimininkas priėjo arčiau ir šaltu veidu atleido besidraskančio gyvūno pavadėlį ir tiesiogine to žodžio prasme leido jam pulti ir kankinti katę“, – matytus vaizdus nupasakojo moteris.

Skaitytoja sakėsi pasibaisėjusi tokiu vyro žiaurumu: „Žiauriausia tai, kad vyras visą tai stebėjo net nekrustelėdamas, o sudrausmintas kito žmogaus rėkimo, nieko neketino daryti. Vėliau nusivedė savo šunį, kuris dar tempėsi katę.“

„Labai gaila vargšės katės, kuri papuolė šuniui, tačiau baisiausia šeimininko (apie 50 m. vyras) reakcija ir veiksmai. Bijau net pagalvoti, ar jis norėtų ir ar jau galėtų kažką padaryti, jei šuo pasigautų vaiką (tokių šunų žandikaulis „susirakina“, o gyvūnas buvo be antsnukio)“, – vyro elgiasiu stebėjosi skaitytoja.

Moteris tokių žmonių patarė tik saugotis: „Saugokitės ir neleiskite tokiems visuomenės nariams savo žiaurumo išlieti nei ant kačių, nei vėliau ant kitų žmonių!“

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA