Po smūgio Kauno rajone automobilis nulėkė nuo kelio | Kas vyksta Kaune

Po smūgio Kauno rajone automobilis nulėkė nuo kelio

Skaitytojo nuotr.

Penktadienio vakarą nelaimė nutiko Kauno rajono kelyje netoli Kačerginės. Čia, kauniečių teigimu, susidūrė trys automobiliai, prireikė visų specialiųjų tarnybų pagalbos.

Šiandien apie 20 val. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo eismo įvykį 140 kelyje ties Kačergine. Vaizdo medžiagoje matyti kelkraštyje stovintys keli automobiliai su įjungtais avariniais signalais, kiek tolėliau – į griovį nulėkęs „Volkswagen“, o šalimais apdaužytas „Opel“.

Į įvykio vietą suvažiavusios policijos ir ugniagesių pajėgos, greitosios pagalbos medikų brigada. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas, tieas, portalui pateikė tik pačią pirminę informaciją, konfliktuojančia su šia nelaimės scena.

Avarija netoli Kačerginės / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Policijai 19.11 val. pranešta, kad kelyje Kaunas-Šakiai ties Virbališkių kaimu nuo kelio nuvažiavo vilkikas „Mercedes-Benz“. Pirminiais duomenimis, galėjo būti prispaustas automobilio vairuotojas. Budintis pareigūnas pridūrė, kad avarijoje gali dalyvauti ir daugiau automobilių.

Tuo metu Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) Pperacinio vadovavimo skyriaus specialistas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad ugniagesiai buvo iškviesti prie Kačerginės.

Kauno apskrities PGV žiniomis, žmonės čia prispausti ar sužeisti nebuvo. Užsiminus, kad policija pateikė iš pažiūros ne pačią aktualiausią informacijos apie įvykį redakciją, pašnekovas pridūrė, kad ir pats nenori ko nors prišnekėti jeigu dėl nelaimės būtų vykdomas ikiteisminis tyrimas.

O socialiniame tinkle diskutavę kauniečiai pernelyg nesistebėjo prie vadinamojo Kačerginės kalno įvykusia avarija. „Laiko klausimas buvo, pastoviai prieš mašinas šoka lenkdami“, – tvirtino vairuotojai. 140 kelyje šiuo metu formuojasi nedidelė spūstis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA