Į Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojų pareigas – du rimti kandidatai | Kas vyksta Kaune

Į Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojų pareigas – du rimti kandidatai

BNS 2019/04/25 09:58
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojais siūlomi savivaldybėje dirbantys Tadas Metelionis ir Jolanta Baltaduonytė.

Jų kandidatūros tarybai bus teikiamos artimiausiame posėdyje balandžio 30 dieną, BNS informavo Kauno mero atstovas spaudai Tomas Grigalevičius.

T. Metelionis šiuo metu dirba savivaldybės Plėtros programų ir investicijų skyriaus vedėju, o J. Baltaduonytė yra Socialinių paslaugų skyriaus vedėja.

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis BNS anksčiau yra sakęs, kad administracijai vadovauti liks jo bendražygis iš „Vieningo Kauno“ Vilius Šiliauskas. Jo kandidatūra taip pat turėtų būti teikiama artimiausiame tarybos posėdyje.

Į tarybą išrinktas V. Šiliauskas turės atsisakyti su vadovavimu administracijai nesuderinamų tarybos nario pareigų.

Kaune taip pat nėra paskirtas vienas vicemeras, turintis pakeisti į tarybą neperrinktą liberalą Simoną Kairį. Pasak T. Grigalevičiaus, kol kas dėl šios kandidatūros nėra nuspręsta.

Kultūros sritį kuravęs S. Kairys Kauno mero komandoje lieka dirbti kaip jo patarėjas.

Po kovą vykusių savivaldos rinkimų Kauno taryboje 33 mandatus iš 41 pelnė „Vieningas Kaunas“. Likusios aštuonios vietos taryboje atiteko Tėvynės sąjungai – Lietuvos krikščionims demokratams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA