„Siųsk pigiau“ plėtra Kaune: įdiegtas „Amazon“ ir „eBay“ įrankis prekių siuntimui ir nuolat mažėjančios siuntimo kainos | Kas vyksta Kaune

„Siųsk pigiau“ plėtra Kaune: įdiegtas „Amazon“ ir „eBay“ įrankis prekių siuntimui ir nuolat mažėjančios siuntimo kainos

Organizatorių nuotr.

Gerėjanti Kauno demografinė padėtis, atlyginimai, darbo ir gyvenimo sąlygos susiję ne tik su didėjančiomis užsienio investicijomis, bet ir su sparčiai augančiomis Kauno įmonėmis. Viena jų – moderni, didžiausius pasaulio kurjerius atstovaujanti siuntų siuntimo platforma „Siųsk pigiau“.

[galerija kiek=”4″]

Praėjusių metų kovą įdiegusi tiesioginį įrankį „Amazon“ ir „eBay“ prekių siuntimui, šiemet bendrovė rengiasi pasirūpinti ir klientų prekių sandėliavimu.

„Siekiame sukurti sistemą, kuri ne tik taupytų klientų laiką bei finansinius kaštus, bet nuimtų visą siuntų koordinavimo naštą. Sukūrę visiškai automatizuotą siuntimo platformą, praėjusių metų pradžioje pradėjome naują plėtros etapą, orientuotą į elektroninių parduotuvių savininkus. Pristatėme tiesioginės sąsajos su „Amazon“ ir „eBay“ platformomis įrankį, o šiandien aktyviai dirbame, kad artimiausiu metu paslaugų paketą galėtumėme papildyti ir sandėliavimo bei siuntų administravimo paslaugomis“, – sako platformos „Siųsk pigiau“ įkūrėjas ir vadovas Mindaugas Šilkūnas.

Išskirtinės sąlygos darbui su „Amazon“ ir „eBay“

2018 m. kovą pristatytas specializuotas įrankis vartotojams leido el. parduotuvių „Amazon“ ir „eBay“ platformos paskyras sujungti tiesiogiai su „Siųsk pigiau“ platforma. Atlikę sistemų sąsają, pardavėjai išvengia rankinio duomenų perdavimo kurjeriui ir taip sutaupo reikšmingą dalį darbo laiko.

„Atsiradus naujam užsakymui, reikia tik pasirinkti vežėją ir atsispausdinti siuntos dokumentus. Užregistruotos siuntos sekimo numeris automatiškai nukeliauja į el. parduotuvės platformą“, – pasakoja M. Šilkūnas.

Mindaugas Šilkūnas / Organizatorių nuotr.

Per pastaruosius metus el. parduotuvių sąsajos įrankis vartotojams pasirodė naudingas ir reikalingas. Dėl šios priežasties greitu metu įmonė planuoja šią paslaugą pasiūlyti ir kitų didžiųjų platformų – „Shopify“ ir „WooCommerce“ – naudotojams.

„Matydami didelį verslo klientų susidomėjimą naujosiomis paslaugomis, aktyviai tobuliname ne tik įrankius, bet ir kainodarą. Nuo kovo pradžios startavome su išskirtiniu kainos pasiūlymu klientams, siuntas siunčiantiems į bet kurį pasaulio „Amazon“ sandėlį. Norintys pasiūlymą matyti savo kainos skaičiuoklės lange, turėtų asmeniškai susisiekti su „Siųsk pigiau“ verslo klientų skyriaus vadybininkais“, – sako M. Šilkūnas.

Aktyvuotas specialusis kainos pasiūlymas yra matomas vienam priskirtam vartotojui. Juo pasinaudoti klientas gali tik pristatydamas siuntą „Siųsk pigiau“ biuro adresu.

Naujas plėtros etapas – atgyjančiame Aleksote

Praėjusių metų pabaigoje kauniečio M. Šilkūno platforma „Siųsk pigiau“ žengė dar vieną svarbų ir mieste gerai matomą žingsnį – persikėlė į naujas, pagal specialų užsakymą pastatytas patalpas. Dviejų aukštų pastatas išdygo sparčiai atgyjančiame Aleksoto mikrorajone.

„Dėl įmonės augimo ir naujai plėtojamos verslo krypties, persikėlėme į naujas, specialiai mūsų verslo poreikiams sukurtas ir pastatytas patalpas, pažymėtas Veiverių gatvės 142 numeriu. Administracija įsikūrė 500 kv. metrų biuro erdvėje, o likusieji 650 kv. metrų šiuo metu ruošiami sandėliavimo paslaugoms“, – sako M. Šilkūnas.

Persikėlusi į naująjį pastatą, įmonė rengiasi pristatyti naują, kompleksinį siuntų administravimo paketą. Jį sudarys sandėliavimo, prekių apdorojimo, pakavimo ir pristatymo paslaugos.

„Puikiai žinome, kad sklandžiai verslo plėtrai, naujų produktų kūrimui ir paieškai reikalingas nepertraukiamas dėmesys. Siuntos dokumentų ruošimas, jos pakavimas, bendravimas su kurjeriu ir kiti siuntimo etapai atima didelę dalį laiko, kurią gamintojas ar elektroninės parduotuvės savininkas galėtų skirti minėtoms plėtros užduotims įgyvendinti. Dėl šios priežasties mūsų komanda intensyviai dirba tam, kad sukurtų palankias sąlygas partnerių ir klientų veikloms augti“, – sako platformos „Siųsk pigiau“ įkūrėjas.

„Siųsk pigiau“ pastatas / Organizatorių nuotr.

Sandėliavimo paslaugomis galės naudotis visi pardavėjai, nepriklausomai nuo to, kokią el. parduotuvės platformą jie naudoja. Klientas turės galimybę iš anksto pasirinkti individualius parametrus pagal kuriuos bus įgyvendinami jo užsakymai.

Kartu su naujuoju paslaugų paketu bus pristatomas ir naujas prekės ženklas – „Boxiti“. Anot M. Šilkūno, „Boxiti“ sandėliavimo paslaugų dalis pirmąjį mėnesį vartotojams bus nemokama.

Augant įmonei – išskirtinės sąlygos vartotojams

El. parduotuvių sąsaja ir planuojama sandėliavimo paslaugų sistema nėra vieninteliai „Siųsk pigiau“ sukurti inovatyvūs sprendimai siuntų procesui supaprastinti. Tiek privačių, tiek verslo vartotojų patogumui Kaune veikianti įmonė yra sukūrusi ir kainos bei tūrio skaičiuokles, funkcionalią siuntų paieškos sistemą bei „Siųsk pigiau“ paslaugų integraciją į el. parduotuves (API).

„Per aštuonerius veiklos metus subūrėme patikimą partnerių ratą, kurį sudaro pasaulyje pripažinti, didieji kurjeriai. Šiandien siuntas nuo durų iki durų galime pristatyti kiekvienoje pasaulio valstybėje“, – sako M. Šilkūnas.

Anot platformos vadovo, stabili partnerystė bei nuoseklus „Siųsk pigiau“ augimas sukuria sąlygas vartotojams pasiūlyti vis naujus, gerokai mažesnijus nei rinkoje vyraujančius, kainos pasiūlymus.

„Prieš keletą savaičių platformos vartotojams pristatėme dar vieną, visiškai naują, išskirtinį kainos pasiūlymą. Jis galios visoms siuntoms iš Lietuvos, siunčiamoms į bet kurią kitą pasaulio šalį. Kainos skaičiuoklėje suvedę siuntos duomenis, greta kitų, vartotojams jau pažįstamų kurjerių pasiūlymų, klientai šį naują siuntimo būdą matys pažymėtą „Siųsk pigiau“ logotipu“, – sako M. Šilkūnas.

Platformos įkūrėjas pažymi, kad naujasis „Siųsk pigiau“ pasiūlymas nuo kitų skirsis ne tik mažesne kaina, bet ir siuntų surinkimo būdu – siuntą reikės pristatyti į „Siųsk pigiau“ biurą Aleksote.

Nuo 2011 m. įmonė Kaune sukūrė 15 nuolatinių darbo vietų. Per visą veiklos periodą, jaunų ir motyvuotų specialistų komanda subūrė tvirtą partnerių tinklą, tarp kurių tokios tarptautinės kompanijos kaip „DHL“, „TNT“, „Venipak“, Fedex“, „Omniva“, „GLS“, „ITELLA“ ir „USPS“.

„Siųsk pigiau“ siuntų platformą galite išbandyti adresu: www.siuskpigiau.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA