Kauniečiai praneša apie parduodamus sėdimus bilietus į popiežiaus mišias | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai praneša apie parduodamus sėdimus bilietus į popiežiaus mišias

R. Tenio nuotr.

Norinčių pasipelnyti iš žmonėms svarbių įvykių niekada netrūksta. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, kad socialiniuose tinkluose pasirodė skelbimai, kuriuose siūloma įsigyti sėdimą vietą arti scenos per šv. Mišias, kurias sekamdienio rytą Kaune aukos popiežius Pranciškus.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja dalinasi skelbimo nuotrauka su tekstu: „10 eur. Sėdimas kvietimas, netoli scenos“. Pardavėjas komentaruose paaiškina, kad į kvietimą reikia įsirašyti savo vardą ir pavardę, nes prie įėjimo reikės parodyti asmens dokumentą, kad kvietimas nebūtų panaudotas keletą kartų.

Kiti internautai suabejojo šio skelbimo patikimumu: „Neapsigaukite, kvietimais prekiauti draudžiama. Tačiau tilpsim visi – Kauno rotušės aikštėje informacijos palapinėje galima pasiimti kvietimus ir sau, ir draugams nemokamai“.

Pardavėjas tuoj pat atsako: „bet čia sėdimas kvietimas netoli scenos“.

Kita socialinių tinklų vartotoja teigia, kad kažkas daro verslą iš švento reikalo.

„Visi kvietimai buvo nemokami. Biznis iš popiežiaus vizito. Kažkam nusibrauks daug Karmos taškų“, – teigia ji.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau skelbė, kad artėjant popiežiaus vizitui, žvejybos reikmenimis prekiaujanti parduotuvė šiomis dienomis papildė savo asortimentą specialiomis popiežiaus kėdutėmis ir sekmadienį žada pradėti dirbti nuo 3 val. ryto, kai maldininkai plūs link Santakos stadiono.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA