Popiežiaus vizito metu neturintiems kur apsistoti Kauno svečiams tiesia pagalbos ranką | Kas vyksta Kaune

Popiežiaus vizito metu neturintiems kur apsistoti Kauno svečiams tiesia pagalbos ranką

R. Tenio nuotr.

Rugsėjo 23 d. Kaune lankysis popiežius Pranciškus. Kauno santakoje jis laikys Šv. Mišias. Planuojama, kad į miestą į iš visos Lietuvos ir aplinkinių šalių tądien suplūs tūkstančiai piligrimų. Kur jiems nakvoti?

Popiežiaus vizito Lietuvoje organizatoriai kviečia registruotis grupes ir pavienius asmenis, norinčius apsistoti Kauno miesto mokyklose naktį iš rugsėjo 22 į 23 d. popiežiaus Pranciškaus vizito Lietuvoje metu.

Informuojama, kad nakvynė mokyklose yra nemokama. Atvykus į nakvynės vietą, dalyviai turės parodyti renginio bilietą. Nepilnamečiams būtinas lydintis asmuo (vienas pilnametis asmuo gali lydėti ne didesnę nei 15 nepilnamečių asmenų grupę).

Dalyviai bus priimami nakvynės vietose rugsėjo 22 d. nuo 20 iki 24 val. Dalyviai miegos mokyklose ant grindų, tad reikia turėti kilimėlį/čiužinį ir miegmaišį. Organizatoriai nesirūpina dalyvių maitinimu.

Rugsėjo 23 d. dalyviai turės palikti mokyklą ir išsinešti savo daiktus iki 6:30 val. ryto.

Dalyvių transporto priemonės galės būti pastatytos prie mokyklų iki renginio pabaigos pagal tos mokyklos galimybes. Nesant pakankamai vietos prie mokyklos, transporto priemonės turės būti statomos bendrąja tvarka.

Daugiau informacijos apie nakvynę rasite anketoje čia bei el. pašto adresu: nakvyne@popieziausvizitas.lt

Rugsėjo 22-23 d. Lietuvoje viešintis popiežius aplankys Vilnių ir Kauną. Rugsėjo 23-iąją (sekmadienį), 8:15 val., popiežius Kauno santakos parke laikys Šv. Mišias, po to Kauno kurijos rūmuose pietaus su vyskupais, Kauno arkikatedroje susitiks su dvasininkais. Po Šv. Mišių Kauno Santakos parke popiežius keliaus papamobiliu į Kauno arkikatedrą. Po to išvyks į sostinę.

Registruotis į Šv. Mišias Kaune reikia čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA